Влада умовних Сивох

Сергій Кривонос

Шановні друзі, доброго вечора!!!!

Вечір перестає бути нудним. Секретар РНБО, якого попередні п’ять років війни не було видно й чути ні на фронті, ні в тилу, таки проштовхнув підписання указу.

Мої особисті висновки будуть згодом, «новина» прилетіла мені у дорозі…

Зрозуміло одне, що немає бажання певних посадовців реалізації програми з підвищення обороноздатності України «П’ять кроків», якраз коли ми вийшли вже на фініш…
І взагалі, перетворили РНБО з Ради національної безпеки та оборони України на посміховисько з клоунами.

Продовжую працювати і буду задля України!
Як то кажуть, за одного битого двох небитих дають.

Україна – понад усе!!!!


Олександр Дедюхін

За часів президентства Петра Порошенка ми жили за принципом: буде вечір, і буде ранок, і буде нова перемога.

Тепер, за часів Зеленського, ми живемо за принципом: буде вечір, і буде ранок, і буде новий зашквар.

Зашкваром сьогоднішнього ранку є звільнення бойового генерала Сергія Кривоноса.

Для капітуляції не потрібні генерали, здатні перемагати, для капітуляції потрібні здатні продавати нас з вами сивохи.

Отже, до моменту, коли в Нормандії Зеленський зіллє нас всіх та Україну, ЗАЛИШИЛОСЯ ДЕВ’ЯТЬ ДНІВ.

Ілюстрації © Юрій Журавель


Виктор Федорончук

Як на мене, ситуація, коли умовного Кривоноса міняють на умовного Сивохо на важливих державних постах влади в Україні, – це ще не саме страшне.

Всім зрозуміло, що центр прийняття рішень зараз знаходиться зовсім не в РНБО і навіть не на Банковій/Верховній Зраді чи Кабінеті міністрів. Тому, буде там сидіти Кривоніс, чи буде сидіти Сивохо, – для управління країною це вже великого значення не має.

Але має значення – хто буде озвучувати ці рішення, і ось для цієї ролі умовний Сивохо підходить набагато краще ніж Кривонос.

Тому в цьому сенсі логіка кадрових рішень тіньового центру управління Україною зрозуміла.

Але поступово вимальовується інша, більш глибока логіка таких кадрових рішень.

Сивохи поступово заповнюють не тільки такі пости в державі, де достатньо тільки озвучувати вже прийняті рішення, вони також заповнюють всі державні пости, де вже треба конкретно працювати і виконувати ці та інші рішення на практиці. Починаючи з самого верхнього управлінського рівня і закінчуючи самим низьким.
Адже будь-яке рішення прийняте на самому верху – щоб його виконати – треба задіяти практично всі ланки управління на всіх рівнях, використовуючи при цьому достатній запас компетентності відповідних кадрів.

Так от, ці всі ланки і рівні нашвидкоруч заповнюються абсолютно некомпетентними людьми. І як тепер стає зрозуміло, це все робиться цілеспрямовано. Цілеспрямовано вся структура влади перетворюється в абсолютно мертву структуру.

Система управління України знищується шляхом приведення до повної її недієздатності. Коли ключовими державними виконавцями навіть самих важливих рішень рівня “Президент” чи “Кабінет Міністрів” стають люди, які гарантовано провалять все, що треба і не треба.

Таким чином, вся політика тіньового центру управління Україною направлена тільки на одне – повністю розвалити те саме управління на всіх рівнях і у всіх сферах. Перетворити Україну на територію повного хаосу, де неможливо прийняти і виконати нормально жодне управлінське рішення – не важливо, погане воно чи правильне. Тому що вся система управління буде складатися з клоунів, дегенератів і самих звичайних дебілів.
Показати Україну перед світом державою, яка неспроможна самостійно управляти сама собою. А далі для наведення порядку уже потрібно дійсно вводити зовнішнє управління. І прийдуть сюди зовсім не США.

Важко повірити, що цим процесом управляє Коломойский, – для чого йому це?

Є тільки єдиний варіант, кого повністю влаштовує такий перебіг подій. Це Кремль. Ось де знаходиться цей тіньовий кабінет прийняття рішень відносно України, для озвучення яких якраз ідеально підходять типи на кшталт Сивохи.