Влада на очах втрачає легітимність

Валерій Прозапас

Отже, вирок суду за зґвалтування у “слугі” все ж таки був, не дивлячись на спростування ГПУ та заяву президента, що “простих людєй, нікогда нє бивших в політікє, проверялі СБУ та МВД”.

Вони не спромоглися перевірити “нову команду” навіть на такі факти їхніх біографій, і от маємо збоченців типу Іванісова, Шевченка, який виявився боржником за кредитами державі на 2,5 мільйони, маму Дубінського та інших проходимців, які тицянням своїми пальцями в кнопки визначають майбутнє країни.

І природно виникає питання – а чи не така ж якість “перевірки фактів” та “слідства” щодо арештованих офіцерів? Банкірів? Посадовців? І “13 справ” проти п’ятого президента ведуться на тому ж рівні, що і “провєрка нових ліц”?

Чи не в ручному режимі з вже визначеним результатом “правоохоронці” розправляються з ворогами Путіна та Коломойського, якщо демонструють повну неспроможність в елементарних справах?

Це очікувано більше схоже на роботу “двоєк” і “троєк” ніж на законність та розбудову правової держави – влада на очах втрачає легітимність.

 

На фото: Іванісов праворуч.

Автор