Дякуємо, файне місто Тернопіль (відео)


Владимир Завгородний

Значит, прежде всего я хочу поблагодарить всех жителей города Тернополя, в эту пятницу нашедших время, чтобы исполнить желание президента.

Ему не нравилось, что его ругают в фейсбуке, так люди прислушались и, чем могли, помогли.

Я считаю, примерно так и должна выглядеть эффективная коммуникация власти и народа. Диалог, так сказать.

* * *

Во-вторых, я хочу обратиться ко всем активистам, которые в будущем будут кричать что бы то ни было президенту.

Пожалуйста, умерьте пыл.
Вы же видите, что произошло в Тернополе. Человек был вынужден отменить визиты и уехать жаловаться Андрею Богдану.
Вы же его так поломаете. Человек непривычный.

Надо как-то нежнее.

Например, кричать не “ГАНЬБА”, а “МЫ НЕМНОГО НЕДОВОЛЬНЫ СИТУАЦИЕЙ В ЧАСТНОСТЯХ, ХОТЯ БЕЗУСЛОВНО ОДОБРЯЕМ В ЦЕЛОМ”.

Или:
“В ИЗВЕСТНОЙ СТЕПЕНИ МЫ СМУЩЕНЫ НЕДОСТАТКОМ КОММУНИКАЦИИ И ОБРАТНОЙ СВЯЗИ”.

Или:
“УДАЧИ НАРОДНОМУ ДЕЛУ! РАССУДИТЕЛЬНО ВПЕРЁД! ЗАСЛУЖЕННОГО ПЕРЕВОСПИТАНИЯ ВСЕМ ВРАГАМ! ВПЕРЁД С НАРОДОМ, ОТДАВАЯ ДОЛЖНОЕ ТРАДИЦИЯМ! ПРЕЖДЕ ЧЕМ УДАРИТЬ, ЗАКРОЙ КРЫШКУ! ДВА ПЕНСА ВЕДРО ХОРОШО УТОПТАННОГО! НОВОЕ МЫЛО ТВОЕЙ БАБУШКЕ!”


Тарас Чорновіл

Зеленський після всього того, що натворив, відважився таки поїхати на Західну Україну, де доволі швидко прозрівають всі ті, хто дали собі задурити голову на президентських виборах. Мабуть, йому так забили голову мантрою про 73%, що він все ще не може в’їхати, що їх більше вже не існує.

Візит до Тернополя пройшов дуже спокійно, порівняно з тим, що цілком логічно могло б статися. Ніхто не бив, не шарпав. Зрештою, охоронців там було більше ніж у Януковича, коли той приїздив до Львова, тому приласкати улюбленого свого обранця, мабуть, було б складно. Але й яйцями та гнилими помідорами поки ще не кидали і зеленкою не обливали. Має оцінити гостинність…

“Героічєская лічность” за спинами охорони швидко представив нового голоову ОДА й дременув, відмовившись від продовження візиту. Мабуть, такий “доброзичливий” прийом – це ще не достатня спокута тернополян за непродуманий вибір на президентських перегонах, але вже й за цей гарний почин можемо разом із легендарними Братами Гадюкінами заспівати: “Файне місто Тернопіль”.

Чомусь мені видається, що таких файних міст у нас із кожним тижнем ставатиме все більше. Особливо зараз, коли тарифи полізли вгору, а протухлі яйця й гнилі помідори все ще можна купити задешево.

Автор