Ніякої війни, ніхто не напав

Сергій Місюра

Просто треба зліпити пару фактів. Приліпити відомі прізвища, зачепити гроші та старого ворога. Можна навіть не сильно заморочуватись – охлос і так схаває.

Скільки не проходить факапів в Зелених – все хавають. Я розумію, що стара влада мала також факапи, але ж не такого масштабу, правда?

І тут до мене дійшло після прочитання одного зеленого каналу в Телеграмі: я не просто так ненавиджу людей. Я розумію, що пасивна маса громадян – не патріоти. Вони громадяни, яким треба, щоб було що попоїсти, росли діти та зустрічатися з родичами на свята. Але я надіявся, що з цієї когорти набагато менше тупих довбо*бів…

Після перегляду фільму Брексіт я ще більше переконався, що над Україною знову провели експеримент по відточуванню нових технологій політичних маніпуляцій. Це було вже в Америці, пройшла і терпить Великобританія. Так, це величезні країни з на порядок обізнанішими громадянами, але качати ситуацію через соціальні мережі можливо всюди. І ми точно не виняток.

Тому вперед, до посту. І новин небесних.

Всі ми чули, що компанія Коломойського МАУ захотіла від держави Україна (в лиці Кабміну) компенсації в 5 мільярдів гривень за те, що за 5 років війни на Сході їхнім літакам приходилось облітати Донбас і Крим. І держава має компенсувати їм ці кошти (не бачив ще офіційного затвердження, як і коли віддадуть кошти).

Я коли прочитав вперше, то подумав, що Беня втратив інстинкт самозбереження і не може на старість так відкрито доїти Україну. Мало того, що ми за нього всі борги віддаємо, та ще й тут літаки його найгіршого в світі авіаперевізника трохи гак робили. «Фігня. Пороха уберем, і охлос заплатить».

Так ось скрін, як починають цю тему форсити зелені чати та пабліки. Мало того, що ми маємо 5 мільярдів віддати просто так Коломойському, так ще й скоро зроблять сполучення з Росією, менше гак, більше профіт – та ще Пороха і Луку накажемо! От де многоходовочка!

Виявляється, Гладковський через Укроборонпром КЕШ привозив від кожного квитка в Мінськ. Сам Лукашенко віддавав кейс, і той летів до Порошенка. А зараз шах і мат! Наказали Порошенка, Лукашенка, прямі рейси на Росію, вказати, що вона саме в лапках агресор, – і готовити Донбас до інтеграції в Україну.

Ніякої війни, ніхто не напав, Росія, максимум, то гумконвой відправляла з однієї сторони, а Ахметов з іншої. Воювали армія під проводом Порошенка та якісь повстанці. А про танки Росії то Порох точно сам придумав. Ніхто їх не бачив!

Тому думайте, розказуйте близьким і друзям, що саме твориться зараз в Україні, а не чекайте, поки поїзд дружби з кацлами приїде на тільки-но відкритий новий вокзал Донецька…

Все буде Україна!
І, дай, Бог, з меншими втратами…