Нові-старі обличчя нової-старої корупції

Джон Сміт

Януковська гниль повертає своїх. Рябошапка призначить своїм заступником Касько.

Касько – при януковичу керуючий партнер адвокатської контори Арцингер, що супроводжувала оборудки Курченко і допомагала ригам виводити гроші з України.
Після Майдану він став антикорупціонером і зумів пролізти в ГПУ, де з подачі шабуніних, лещенок і прочої сволоти став “єдиним чесним у системі” і навіть очолити напрямок кураторства повернення виведених активів.

Звісно, напрямок саботував. 1 млрд грн, що знайшли слідчі Латвії, наша країна втратила. Латвійці звернулися до ГПУ, а там Касько. На звернення він не відповів. Результат – 1 млрд грн латвійська юстиція конфіскувала в латвійський бюджет.

Ось такий антикорупціонер.

Коли він зрозумів, що кільце навколо нього звужується і починають виникати питання, він махнув хвостом – “система протидіє” – і звільнився. А вся ця антикорупційна сволота допомогла йому, піднявши димову завісу – “чесному заважають працювати”.

І тепер Рябошапка – януковський “Урядовий уповноважений по боротьбі з корупцією” – призначає свого подільника по цій боротьбі заступником. Ось чому від усієї цієї наволочі типу трансперенсі інтернешнл немає реакції на корупційні ініціативи зеленого шута. Це все – одна банда. Рябошапка і Касько як раз з цієї ТІ. Вони відробляли замовлення втікачів і нищили проукраїнську владу темою ко-корупції. Завдання виконано. Тепер вони будуть знімати вершки.

Автор