Президент України прийняв Міністра закордонних справ Литви

Сторони скоординували позиції у контексті підготовки до проведення Саміту Україна–ЄС, а також участі у заходах в рамках Саміту НАТО у липні цього року в Брюсселі. Було також підтверджено спільну позицію щодо неприйнятності побудови «Північного потоку-2».

Читати далі

У Житомирі до кінця 2018 року заплановано будівництво 8 гуртожитків покращеного типу для десантників (фото)

Кожен майбутній гуртожиток — це двохповерхова будівля блочного типу, розрахована на 120 осіб. В кожному блоці передбачений свій душ та санітарний вузол, а на кожному поверсі обладнана кухня.

Читати далі

Уряд ухвалив Стратегію розвитку оборонно-промислового комплексу до 2028 року

«Дохід від боротьби з корупцією і контрабандою становить 4 млрд доларів, що вистачило б на 5 дивізіонів системи протиповітряної оборони, що дозволило б нам повністю “закрити” кордон з Росією», – підкреслив на засіданні Уряду Степан Полторак.

Читати далі

Единая база потребителей газа в правках к законопроекту о Нацбезопасности

Суть правок, которые протолкнули Посольство США и Нафтогаз, состоят в том, чтобы заставить облгазы и прочих составить список потребителей, которым они поставляют газ, и передать его наверх, администратору единой базы потребителей газа, т.е. Нафтогазу.

Читати далі

Мамкин предсказатель

А давайте поиграем в игру «Предскажи будущее». До выборов Президента осталось меньше года. Первая пятерка лидеров известна. Хотя Петр Лексеич ещё официально не объявил о том, что будет баллотироваться на второй срок, но что-то мне подсказывает, что этот вопрос находится в разряде риторических. Не тот он человек, который бросает начатое на полпути.

Читати далі

Секретар РНБО України Олександр Турчинов дав ексклюзивне інтерв’ю агентству «Інтерфакс-Україна»

«Нам потрібно змінювати наше ставлення до влади і, відповідно, до виборів як до «останнього та рішучого бою». Не можуть вибори для країни бути стихійним лихом. Не можуть вони перетворюватися на ситуацію, коли люди втрачають якісь моральні обмеження й готові на все, щоб підняти свої рейтинги або отримати додаткові голоси», – зазначив Олександр Турчинов.

Читати далі

На Київщині перепоховані останки п’яти солдат Другої світової війни (фото)

Напередодні Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни відбулося перепоховання останків п’яти воїнів Другої світової війни, знайдених курсантами Національної академії СБУ спільно з дослідниками Всеукраїнської громадської організації «Закінчимо війну».

Читати далі

Результати роботи органів прокуратури 13.06 – 19.06.2018 (брифінг, відео, інфографіка)

За тиждень відновлені порушені права органів влади по територіям площею у 50,6 га загальною вартістю понад 78 млн. грн., законні власники отримали назад кошти та активи на загальну суму понад 12 млн. грн. Спостерігається зріст активності корупціонерів майже на 40%. На тижні, що минув, правоохоронці зафіксували 16 фактів отримання неправомірної вигоди. Розмір хабарів коливався – від 1,5 тис. грн. до 4 тис. доларів США.

Читати далі

Президент України прийняв Міністра закордонних справ Латвії

Окрема увага була приділена рішучій протидії російському втручанню у демократичні виборчі процеси в Україні та країнах ЄС. Глава зовнішньополітичного відомства Латвії наголосив на важливості активної міжнародної кампанії з метою звільнення українських політв’язнів з російських тюрем.

Читати далі

Робоча поїздка Марини Порошенко до Тернопільської області (фото)

Дружина Президента України Марина Порошенко разом із Послом США в Україні пані Марі Йованович відкрили відреставровану дзеркальну залу Вишнівецького палацово-паркового комплексу – пам’ятки культурної спадщини національного значення.

Читати далі

А гривні – 22! І це не курс, а вік

Економіка та фінансова система України встояли у кризу 1998 р., і хоча гривня й похитнулася, все ж таки про дефолт навіть ніхто й не казав. Гривня не змогла встояти у 2008-му. У 2014-2015 р.р. нашу валюту гнобили свідомо, але ми вистояли. 22 роки гривня існує. Існуватиме й надалі!

Читати далі

Охлократія руйнує державу

Аналогічно тому, як привели до влади люмпен в так званих ЛНР та ДНР, те саме намагаються зробити й тут, тільки прикриваючись патріотичною символікою. Всі ці так звані “праві радикали” демонструють насправді вкрай лівацьку, більшовицьку ідеологію.

Читати далі

Нові розслідування мальдівських викривачів

Розслідувачі-викривачі оффшорів, ДачМуженка, ТаємнихТюремСБУ, сліпих трастів вже провели та оприлюднили розслідування – звідки кошти у “МайбутніхПрезидентів” на ефіри, білборди, рекламу, і чи відповідають вони задекларованому. Посилання на розслідування – на фото.

Читати далі

Технологія під умовною назвою “підсади клоуна”

“Клоуни” здатні дискредитувати будь-що, вони призвані перетворювати на фарс небезпечні для своїх кукловодів явища та процеси, сіяти зневіру і недовіру – бо на їхньому алоґічному фоні нормальні розсудливі люди малопомітні та нецікаві для затравленого інформаційною окупацією чубатого обиватєля.

Читати далі

Чергова істерика щодо призначення аудиторів НАБУ

Президент має обов’язок призначати аудитора НАБУ, і він призначить того, кого він вважає за потрібне. Оберете Президентом Ківу – буде призначати Ківа того, кого Ківа вважає за потрібне. Оберете СВакарчука – буде СВакарчук призначати. А поки Президентом є Порошенко, то свою кандидатуру аудитора НАБУ буде призначати Порошенко, а не якийсь “політик”, який не може вийти з його фракції, будучи в “опозиції”.

Читати далі

Президент підписав Закон, що заохочує громадян до військової служби

Зокрема документ дозволяє звільнитись чи укласти новий контракт військовослужбовцям, дія контрактів яких примусово продовжена після закінчення його строку в особливий період, та військовослужбовцям, які уклали контракт до закінчення особливого періоду й оголошення демобілізації.

Читати далі