За любой бескорыстной деятельностью находится клиент психотерапевта

Ну, а если вас пугают психи и их упоротость – то не понимаю, чем вам не нравится наш кабмин и рада. Там сидят абсолютно здоровые люди.

Читати далі

Що говорить рейтинг?

Компанія «Socic» видала ду-у-у-уже цікаве дослідження соціально-політичної ситуації в Україні. Цікаве тим, що дослідження чітко показало, наскільки міняються вподобання громадян, якщо всього лише трошки змінити формулювання питання.

Читати далі

Україна – не Росія, але й не Англія…

Щоправда, в них не було занадто багато активістів і аналітиків, і якось обійшлися вони без сотні нових партій старими добрими торі та віґами, а ще вміли іґнорувати тих, хто їздив за акредитацією в Гестапо.

Читати далі

За чотири роки антитерористичної операції СБУ втратила 24 своїх співробітників (фільм)

«Служба продовжить ефективне виконання поставлених завдань з протидії російський агресії до остаточного відновлення територіальної цілісності України», – наголосив Голова СБУ Василь Грицак.

Читати далі

Combined Resolve X — Day 6: завершення підготовки до активної фази (фото, відео)

Для більшої реалістичності тренувань на техніку встановили засоби імітації. Для моделювання пострілу з гармати танку на Т-84 встановили спеціальні гранати. Для імітації пострілів зі стрілецької зброї військовослужбовці використовуватимуть холості набої.

Читати далі

30 квітня 2018 року розпочалась операція Об’єднаних сил на Донбасі – Президент підписав Указ (фото, повне відео)

«Угрупування об’єднаних сил для проведення операції із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської федерації у Донецькій та Луганській областях готові», – сказав Сергій Наєв.

Читати далі

Хороші новини. 21-22 квітня 2018 року

Не дивлячись на довгий, як пояснення к «Уліссу», уікенд, Радіо Тисячі Мазеп продовжує свою роботу і радо вітати всіх читачів у понеділок, аби розказати, що гарного писали наші відомства та підприємства у суботу та неділю, 28-29 квітня.

Читати далі

Новости недели. 23-29 апреля 2018 года

Прошедшая неделя стартовала сессией Парламентской Ассамблеи Совета Европы, которая преподнесла ряд приятных, хотя и ожидаемых, сюрпризов

Читати далі

До України повернули військово-морський прапор УНР

Прапор зберіг капітан-лейтенант флоту УНР Святослав Шрамченко – творець українських комітетів в 17-му на Балтійському флоті, офіцер морських міністерств Української Держави гетьмана Скоропадського та УНР, учасник підняття українських прапорів у Севастополі 29 квітня 1918 р.

Читати далі