До Сенату США внесено законопроект про посилення співробітництва між Україною та США у сфері кібербезпеки

Для набуття чинності документ має бути підтриманий Сенатом і підписаний Президентом США.

Читати далі

У конкурсі на керівника Національної служби здоров’я переміг Олег Петренко, заступник гендиректора клініки Isida

НСЗУ повинна стати тією структурою, яка захищатиме права пацієнтів і лікарів мати доступ до лікування та отримувати гідну оплату праці.

Читати далі

Уличная магия украинского разлива

Эта страна проклята потому, что люди, которые одной рукой водят коров и защищают село, а другой никак не доберутся до земельной реформы, похороненной в Раде, все равно проходят барьер.

Читати далі

Голосуй за меня, я красивый!

Есть у меня опасения, что из таких гламурных политических фриков парламент нового созыва будет состоять чуть более, чем полностью. Еще никогда популистские лозунги не звучали в Украине так оглушительно громко.

Читати далі

Чи реформатори Самопоміч з Садовим?

Задеклароване Самопоміччю в 2014 році реформаторство ніяк не відображене в кадровому складі партії, причому на всіх рівнях. На всіх рівнях відображені відбиті, деструктивні елементи, метою і єдиним вмінням яких є клоунада та руйнування.

Читати далі

Нафтогаз оголошує відкриті торги на закупівлю міжнародних комунікаційних послуг в Європі

Очікувана вартість закупівлі становить до 59 млн грн. Строк надання послуг – 12 місяців з дати укладання договору. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – до 11:00 «02» квітня 2018 року.

Читати далі

Презентовано звіт виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС за 2017 рік

Україна запровадила адміністративну та кримінальну відповідальність за невідкриття бенефіціарів. Як результат, Україну визнали світовим лідером у цьому напрямку.

Читати далі

Президент України провів телефонну розмову з Президентом Республіки Білорусь

Глави держав відзначили важливість належної підготовки до проведення у поточному році у Гомелі Першого форуму регіонів України та Білорусі. У цьому контексті йшлося про інтенсифікацію торгово-економічної та культурної складової міжрегіонального співробітництва.

Читати далі

Теплопостачання в Немишлянському районі м. Харкова відновлено у повному обсязі (фото)

24 лютого через порив труби магістральної тепломережі діаметром 700 мм без теплопостачання залишилися 605 багатоповерхових житлових будинків, 26 шкіл, 21 дитячий садок, 14 лікувальних закладів (з них 4 стаціонари).

Читати далі

На Волині кіберполіція викрила злочинну групу у розповсюдженні шкідливого мобільного додатку

Програма маскувалася під мобільний додаток для пошуку друзів та була запрограмована на викрадення коштів з банківських рахунків користувачів мобільного банкінгу.

Читати далі

За рік Україні вдалося вийти із групи країн, де процвітає торгівля людьми (інфографіка)

Загалом у 2017 році силами органів системи МВС було припинено діяльність 29 ОЗГ, які займалися торгівлею людьми.

Читати далі

Верховна Рада прийняла законопроект з удосконалення заходів протидії нелегальній міграції

Удосконалено норми щодо заборони в’їзду в Україну іноземцям та особам без громадянства, які незаконно перебували на тимчасово окупованій території та в окремих районах Донецької та Луганської областей.

Читати далі

Під час сутичок біля Верховної Ради постраждали 14 поліцейських (фото, відео)

Учасники мітингу принесли під стіни будівлі покришки та хотіли їх підпалити. Працівники поліції намагалися припинити їх дії. Однак учасники акції почали агресивно поводитися: вони кидали каміння та пляшки із запалювальною сумішшю у бік правоохоронців.

Читати далі