Чому Україна встояла? Поки…

Розколоти і зіткнути лобами – головна зброя кремля, яку гебня використовувала безліч разів: в Афганистані, Чечні, Сирії, Україні. Кремль використовує напрацьовані десятиріччями (якщо не сторіччями) стандартні, безвідмовні методи, мета яких – викликати розкол і взаємну ненависть. Ненависть люту,ненависть криваву.

Читати далі

Увага! Попередження про похолодання до 25 градусів морозу!

26-27 лютого температура вночі 14-20° морозу, у Волинській, Львівській, Тернопільській, Рівненській, Житомирській, Київській, Черкаській, Чернігівській, Сумській, Полтавській та Харківській областях місцями до 25° морозу.

Читати далі

Не принимайте результат пищеварения за следы умственной деятельности

Если еще вчера я думал о том, что она просто лживая идиотка, то сегодня все больше и больше склоняюсь к пониманию того, что она осознанный и системный враг Украины. Осознанно и систематически занимающийся дезинформацией.

Читати далі

З 25 березня «Укрзалізниця» забезпечить цілорічне сполучення з Донбасом і Азовським узбережжям

ПАТ «Укрзалізниця» призначила курсування двогрупного поїзда Київ-Бердянськ-Покровськ.

Читати далі

Затримане прикордонниками судно «Sky Moon» поповнить ряди ВМС України (фото, відео)

Затримали дане судно 30 листопада 2016 року за порушення порядку в’їзду-виїзду до тимчасово окупованої території АР Крим. У березні 2017 року рішенням суду воно було конфісковане на користь держави.

Читати далі

За нас всё решили. Мы же сами…

В то время, когда мы говорим о том, что за нас уже все решили, все одинаковы, и, следовательно, нам нечего делать на избирательном участке, осколки совка из последних сил, опираясь на руки родственников, но ползут к избирательной урне, голосуют и, да, решают всё за нас!

Читати далі

Война с собой (гимн полураспада)

Я не буду впадать в наивность и призывать вас к единству. Просто к самосохранению. Оторвитесь от увлекательных «междусобойных» войн. Внимательно посмотрите на своих «командиров». А потом оглянитесь вокруг. И посмотрите через головы дерущихся – на горизонт. Над нами по-прежнему грозовой фронт.

Читати далі

Військові проходять лікування та реабілітацію у Центрі медичної реабілітації Міноборони «Трускавецький» (фото)

В санаторії постійно лікується майже п’ятдесят військовослужбовців з усіх куточків України. Лікувальний заклад працює круглий рік.

Читати далі

Військові моряки провели робочу зустріч з іноземними фахівцями (фото)

Представники ВМС ЗС України провели робочу зустріч з фахівцями з Великої Британії, Норвегії та США в рамках розробки до 2035 року.

Читати далі

Міжнародний центр миротворчості та безпеки відвідали американські конгресмени (фото)

Головною метою візиту до МЦМБ американських гостей було ознайомлення з ходом підготовки підрозділів ЗСУ особовим складом інструкторів ЗС США в рамках діяльності «Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки — Україна».

Читати далі

Збереження, інтерпретації та презентації травматичної історії в музеях (фото)

“Музеї Голокосту створені перш за все для тих, хто їх заперечує”, – зауважила Елейн Ґуріан, США – консультант багатьох музеїв світу, викладач музеології.

Читати далі

Безпосередню участь громадян РФ у війні на сході України вкотре довели оперативники Держприкордонслужби

В ході проведення контрдиверсійних заходів на одній з позицій бойовиків т. з. «ДНР» на Маріупольському напрямку було виявлено військовий квиток військовослужбовця, який продовжує проходити службу за контрактом у військовій частині ЗС РФ.

Читати далі

Під час подій в Оболонському суді Києва поліція діяла у суворій відповідності до законодавства (відео)

Завдяки проведеним поліцією заходам вдалося запобігти провокативним діям представниці одного із громадських рухів. Із жінкою було проведено профілактичну бесіду про неприпустимість вчинення правопорушень, після чого відпущено.

Читати далі