Крим. 20 лютого 2014…

На плакаті інша форма та дата, але суть та сама. Ми відслідковували з грудня тринадцятого все, що було поряд з нашим східним кордоном, розуміли, що от-от трапиться. Ніяких сподівань на спротив у Криму не було.

Читати далі

Це не “свобода слова” – це “свобода брехні” та “свобода ворожої пропаганди”

В усіх цих трьох інформаційних накидонах не важлива правда, і не важливо, що це все буде спростоване. Бо ефект досягнутий у важливий для українців день, щоб показати, що Майдан – це зло, це марна справа.

Читати далі

Подмена понятий

Если повестка дня меняется с “военной агрессии РОССИИ” на “коррупцию в УКРАИНЕ”, то с медийной, смысловой точки зрения фокус смещается на “враг не в кремле – враг в Киеве”.

Читати далі

Інформація щодо припинення фінансування міжнародних проектів на українському кордоні некоректна

У листопаді – грудні 2017 року ДФС було направлено фінальний звіт щодо стану реалізації проектів до Спільного технічного секретаріату ЄС. На сьогодні очікується зворотня інформація. Враховуючи це, говорити про припинення проектів та необхідність повернення коштів передчасно та некоректно.

Читати далі

ЛИТПОЛУКРБРИГ проводить другу частину командно-штабного тренування «Брейв Бенд» (фото)

Тренування закінчиться підготовкою бойових наказів окремих підрозділів у підтримку дій багатонаціональної бригади.

Читати далі

Віктор Муженко зустрівся з представниками Ради резервістів

Зокрема сторони обговорили удосконалення роботи військкоматів, а також покращення побутових умов військовослужбовців під час проходження зборів резервістів.

Читати далі

Степан Полторак відсьогодні започаткував систему постійних зустрічей з народними депутатами України (фото)

Степан Полторак попросив депутатів допомогти залучити місцеві будівельні підприємства до розбудови житла військовим у 21 регіоні і закликав такі організації брати участь у тендерних процедурах.

Читати далі

Деякі ЗМІ умисно перекручують факти щодо організації процесу закупівлі продуктів харчування для потреб ЗСУ

Інформація, опублікована в сюжеті, не є об’єктивною. Озвучені цінові показники не відповідають дійсності, також не була розкрита повна процедура закупівлі, формування вартості та постачання продуктів.

Читати далі

Президент підписав Закон про реінтеграцію Донбасу (фото, відео)

«Цей Закон забезпечує правовий механізм, в тому числі політико-дипломатичним шляхом, повернення цих територій», – наголосив Глава держави.

Читати далі

Пристальнее присматривайтесь к подтексту

Вы сегодня пристальнее присматривайтесь к тем, кто пишет “Не за то стоял Майдан и гибла Небесная Сотня”. Сегодня такое будут говорить, не умолкая, а подтексты будут разнонаправленными, мягко говоря.

Читати далі

Президент України провів телефонну розмову з Федеральним канцлером Німеччини

Зокрема співрозмовники обмінялися думками щодо можливості розгортання миротворчої місії ООН в окремих районах Донецької та Луганської областей.

Читати далі

Манипуляция бредом (скриншоты)

Мы все гадали – когда ж по реформе питания начнут уже работать крупным калибром? Сверх-патриотический канал 1+1, авторская передача, ага. Информвойна, то… се…

Читати далі

Два кейса “я недоволен украинским судом”

Нахрен бы он нужен этот министр, пускай идет к гриценко политические заявления делать, там за это зарплату не платят из моих налогов.

Читати далі

Інтелігенція почала прозрівати

Костюми нинішніх антикорупціонерів не даремно скриплять в тон комісарським шкіряним курткам. Все це – калька з дій більшовиків. Це захоплення люмпенізованих мас простими й зрозумілими гаслами з одною єдиною метою – прийти до влади самим.

Читати далі