США плюс Китай минус Россия

По ту сторону баррикад оформилось трио «стран-варваров» (КНДР, РФ, Иран), на которых остальной мир не то что махнул рукой, но для приручения которых решил использовать исключительно кнут. Цель такой политики очевидна – максимальное ослабление экономики с последующим «спасением» по японскому или германскому образцу.

Читати далі

Така примхлива “Самопоміч”…

Менше року тому нардепи тої самої Самопомочі вимагали повної блокади ОРДЛО – нині ж Наталія Веселова, нардеп від “Самопомочі” і директор “Благодійного фонду допомоги батальйону “Донбас” (тобто особа наближена до ініціатора блокади ОРДЛО, нардепа Семенченко), за участі голови парламентського комітету Єгора Соболєва (ще одного ініціатора блокади ОРДЛО) вимагають блокаду ОРДЛО припинити.

Читати далі

Публічний тиск на військових в наших умовах – це шлях до нової Руїни

НФ в особі пана Геращенко визначився – ми для них таки не народ, а електорат.

Читати далі

Спецслужби РФ планували провести у Брюсселі акцію з дискредитації України (фото)

В акції брала участь і народний депутат України V,VI,VII скликань Олена Бондаренко, яка відмовилася від дачі пояснень правоохоронцям.

Читати далі

СБУ викрила на хабарях керівництво ДВС Одещини (фото, відео)

Посадовець вимагав шість з половиною тисяч доларів США за затягування процедур виконання судових рішень зі стягнення грошей з боржників за виконавчими провадженнями.

Читати далі

На Житомирщині засуджено двох пропагандистів сепаратистського телеканалу «Новороссия ТВ»

У Києві спільники бойовиків позиціонували себе незалежними громадськими активістами та журналістами одного із Інтернет-видань. Вони навіть увійшли до громадської ради одного з міністерств та були членами низки громадських рад інших органів державного управління та місцевого самоврядування.

Читати далі

Екс-заступника Міністра Промполітики та двох його синів звинувачують у заволодінні державними 1,5 млн доларів США

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою колишнього заступника Міністра промислової політики України – Голови Агентства з питань оборонно-промислового комплексу Антона Кучера та його спільників – двох його синів – у заволодінні упродовж 2010 року, шляхом зловживання службовим становищем за попередньою змовою групою осіб, державними коштами в особливо великих розмірах на загальну суму 1,5 млн доларів США (на той час еквівалент 11,8 млн грн).

Читати далі

Військова прокуратура розслідує обставини падіння літака Л-39 на Хмельниччині

Під час виконання навчального польоту літак Л-39 втратив зв’язок, після чого впав і розбився. У результаті падіння літака двоє пілотів-військовослужбовців загинуло.

Читати далі

Бойовика терористичної організації «ЛНР» засуджено до 10 років позбавлення волі

В судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою провину та дав викривальні покази щодо інших учасників терористичної організації «ЛНР», причетних до подій 2014 року на території Луганської області.

Читати далі

Президент підписав Указ про відзначення у 2017 році Дня Гідності та Свободи

Про заходи з відзначення 21 листопада 2017 року Дня Гідності та Свободи

Читати далі

Коли наступного разу четвертуватимуть порохоботів

Панове журналісти не свої емоції вкладають у всі ці “ногами” і “вішати”. Вони висловлюють думку, яка панує серед їхнього оточення – в першу чергу серед того, яке формує їхні журналістські бюджети.

Читати далі

Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику – 91 рік (фото)

Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник створений постановою ВУЦВКК та РНК УРСР від 29 вересня 1926 року «Про визнання колишньої Києво-Печерської Лаври за історико-культурний державний заповідник і про перетворення її на Всеукраїнський Музейний городок» на базі Музею культів та побуту, який існував з 1922 р. До складу Заповідника входив комплекс пам’яток культурної спадщини Києво-Печерської Лаври.

Читати далі

Нам бы еще героев…

Я искренне надеялся на чудо. На то, что появятся волонтеры-архитекторы, предложат помощь. И таки да, да – в комментах появились архитекторы. Часть отсеялась сразу, часть пыталась найти время…

Читати далі

То, что останется после нашей работы в МО

Двадцать пять лет на ремонты столовых не выделяли ни копейки. Двадцать пять лет на закупку нового кухонного оборудования не выделяли ни копейки.

Читати далі