Українські рятувальники візьмуть участь у міжнародних польових навчаннях (фото)

Впродовж 25-29 вересня понад 1200 учасників з 34-х країн-членів НАТО та країн партнерів відпрацьовуватимуть сценарій ліквідації надзвичайної ситуації, спричиненої повінню та землетрусом.

Читати далі

Увага! Попередження про заморозки в окремих областях України!

Вночі 27 вересня у східних, Чернігівській, Сумській, Полтавській, 28 вересня і у північних, центральних та Запорізькій областях на поверхні ґрунту та місцями у повітрі заморозки 0-4°. Вночі 28 вересня у Київській області на поверхні ґрунту заморозки 0-4°.

Читати далі

Впродовж тижня Голова Держприкордонслужби перебував у зоні АТО (фото)

«Мені жодного разу не довелося червоніти за висловлені з боку цивільного населення претензії чи проблеми. Виключно слова подяки за службу. Я пишаюся, що мені випала доля служити поряд із патріотами, які чітко та наполегливо виконують свій громадянський та військовий обов’язок. Впевнений, що з такою командою нам під силу будь-які завдання», – підбив підсумки своєї робочої поїздки очільник Держприкордонслужби України Петро Цигикал.

Читати далі

Корвет «Вінниця» ще послужить справі захисту України (фото)

Кораблю майже 40 років і певні сумніви, застереження, які висловлюються у засобах масової інформації, мають право на життя. З іншого боку, нам дуже потрібні кораблі такого класу.

Читати далі

Російсько-біларуські навчання «Захід 2017» на території Біларусі були лише «умовно відкритими» для спостереження

Приймаюча сторона ігнорувала передбачену можливість спілкування спостерігачів з особовим складом біларуських та російських підрозділів. Біларуською стороною було відмовлено у відвідуванні місць тимчасової дислокації військових частин та підрозділів РБ та РФ у польових таборах. Тема навчань та практичні дії залучених військових частин та підрозділів значно відрізнялись. Оборонна тематика навчань протягом їх проведення не відповідала замислу.

Читати далі