Міністр оборони України зустрівся із делегацією канадських парламентарів (фото)

Член Парламенту Канади та голова постійної комісії з питань національної оборони Палати Громад Уряду Канади пан Стефен Фухр також зазначив, що вони на власні очі переконалися, які позитивні зрушення відбуваються в країні, а також почули позитивні відгуки про перебіг навчань, які відбувалися в Україні.

Читати далі

ЛИТПОЛУКРБРИГ в рамках «Драгон-2017» розпочинає командно-штабне тренування «Брейв Бразер» (фото)

Офіцери багатонаціонального штабу з України, Польщі та Литви відточуватимуть майстерність у виконанні операційних процедур ЛИТПОЛУКРБРИГ і застосування їх під час управління приданими підрозділами в складній операційній обстановці.

Читати далі

На річницю загибелі патрульних поліцейських у Дніпрі відкрили пам’ятний знак (фото, відео)

Рівно рік тому у Дніпрі під час виконання службових обов’язків зловмисник цинічно розстріляв двох поліцейських – 27-річного Артема Кутушева та його напарницю Ольгу Макаренко. У Артема залишилася трирічна дочка. У Ольги – двоє дітей. Того ж дня поліція затримала Олександра Пугачова – підозрюваного у вбивстві патрульного екіпажу.

Читати далі

Відтепер замовлення довідки про відсутність судимості онлайн (інфографіка)

Жителі віддалених населених пунктів, теж можуть скористатися нововведенням: замовити довідку про відсутність судимості онлайн, а потому – отримати в мобільному Сервісному центрі, який обслуговує їхній район.

Читати далі

О Ключевой Украинской Ошибке

Демонстративная дистанция между “я” и “государство”, легчайший, по щелчку пальца, поиск и нахождение виновных – как правило, в лице чиновников: чем отдаленнее по иерархии от рядового украинца – тем персонально перед ним виноватее.

Читати далі

Поліція розслідує факт вбивства голови правління ПрАТ «Київобленерго» (фото, відео)

Всі виявлені ознаки вказують на те, що зловмисники не мали наміру вбивати господаря, а вчинили злочин з метою заволодіння майном. З місця події нападники викрали ювелірні вироби і незначну кількість грошей.

Читати далі

Першу медаль на InvictusGames 2017 виборов поліцейський із Луцька (фото)

Першу бронзову медаль Україні на «Іграх Нескорених» виборов 29-річний патрульний поліцейський з Луцька Сергій Торчинський у штовханні ядра.

Читати далі

У Канаді презентовано книгу «Добробати. Історія подвигу батальйонів, що врятували країну» (фото)

Книга «Добробати. Історія подвигу батальйонів, що врятували країну» ‑ перше видання про історію добровольчого руху в Україні. Створення добробатів, їхній бойовий шлях і сучасний стан ‑ усе це безпосередньо з уст учасників подій, політиків, військових, громадських діячів та волонтерів.

Читати далі

Про вибори в Німеччині

Меркель тому і веде політику такого собі “і вашим – і нашим”, бо мусить зважувати не тільки на зовнішні обставини а й на власну опозицію. Досі така позиція Німеччини для нас лишалася вигідною – залишиться і надалі.

Читати далі

У Національній академії НГУ відзначили День партизанської слави України (фото)

Цього дня до Академії завітав Ігор Маліцький, колишній в’язень концтаборів, а нині харківський професор. Він поділився спогадами про свою участь у партизанському русі.

Читати далі

Прикарпатського гвардійця нагороджено відзнакою Президента України (фото)

За декілька років Андрій та його друзі завезли в зону АТО тони волонтерської допомоги.

Читати далі

Тернопільського нацгвардійця нагороджено нагрудним знаком «За заслуги»

Нацгвардієць отримав нагороду за мужність та рішучість, виявлені під час порятунку життя дівчини, яка хотіла скоїти самогубство, стрибнувши з мосту в річку.

Читати далі

Близько 17 тисяч фактів доведення дітей до стану алкогольного сп’яніння виявила поліція протягом цього року (інфографіка, фото)

Алкоголь не лише негативно впливає на здоров’я дитини, а й нерідко штовхає на злочинний шлях. Під час скоєння злочину кожен третій неповнолітній перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Читати далі