Грошове забезпечення солдатів і офіцерів має бути камертоном для всієї бюджетної сфери — О. Турчинов (фото, відео)

«Впевнений, що питання забезпечення наших військовослужбовців – це питання національної безпеки нашої країни і один з найважливіших пріоритетів, оскільки від військових залежать перемога на фронті і спокій у тилу», – підсумував О. Турчинов.

Читати далі

Президент України провів зустріч з делегацією Конгресу США

Члени Конгресу запевнили, що продовжуватимуть політично та фінансово підтримувати Україну у її боротьбі за відновлення суверенітету та територіальної цілісності, а також реформаторські зусилля української влади.

Читати далі

Президент відкрив нові потужності заводу на Львівщині (фото)

Інвестори спрямували більше 10 млн євро в обладнання заводу. Водночас, будували це виробництво міжнародного рівня якості українські будівельні компанії.

Читати далі

Президент надіслав листа на підтримку американського народу у зв’язку з ураганом, який вирує у штаті Техас

Президент наголосив, що сьогодні думки та молитви українців з американськими друзями, які долають трагічні наслідки природного катаклізму.

Читати далі

Нацполіція і “Київстар” підписали меморандум про співпрацю у розшуку безвісти зниклих дітей (фото, відео)

Сервіс функціонуватиме в пілотному режимі з середини вересня на території Києва. Послугу буде підключено автоматично, однак у абонентів буде змога відмовитися від отримання таких СМС-повідомлень за допомогою спеціального коду.

Читати далі

Уряд ухвалив розпорядження щодо реалізації Стратегії розвитку системи протидії легалізації доходів, фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення та тероризму до 2020 року

Головна мета – запровадити комплекс заходів, зокрема законодавчого, організаційного та інституційного характеру, які забезпечать стабільне та ефективне функціонування національної системи запобігання та протидії відмиванню доходів, фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення та тероризму. Для підвищення ефективності Стратегію розроблено на три роки.

Читати далі

Народні депутати здійснили робочу поїздку до Донецької області (фото)

Народні депутата І.Геращенко, І.Луценко, М.Іонова передали 72-ій ОМБр імені Чорних запорожців необхідне обладнання для життєзабезпечення бригади, зокрема, вісім пральних машин, 24 електро- та масляних обігрівачів, 20 бензокосарок, 15 мікрохвильових печей та 3 індукційних плити, а також три ноутбука і сім принтерів.

Читати далі

Удосконалено механізм виплати грошової допомоги членам сімей постраждалих учасників Революції Гідності

Прийняття зазначеної постанови сприятиме належній організації виплати одноразової грошової допомоги постраждалим учасникам масових акцій громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 р. по 21 лютого 2014 р., та членам їхніх сімей.

Читати далі

Термін подання заяв на монетизацію частини невикористаних сум субсидій закінчується 31 серпня

Громадяни мають можливість на підставі заяви отримати компенсацію за зекономлені енергоресурси у визначених межах: електричне опалення – еквівалент вартості 150 кВт год. електроенергії та індивідуальне газове опалення – еквівалент вартості 100 кубічних метрів природного газу.

Читати далі

Україна розраховує на пожвавлення інвестиційної співпраці з США у сфері енергетики, транспорту та малого й середнього бізнесу (фото)

OPIC має великий інтерес до реалізації одразу декількох проектів в Україні, а саме – розвитку малого й середнього підприємництва, співпраці с державним енергохолдингом «Енергоатом», розвитку вітрової енергетики у південних областях, зокрема в Запоріжжі, в модернізації рухомого складу «Укрзалізниці», а також у секторі портової інфраструктури та організації поставок енергоресурсів.

Читати далі

Затримано голову земельної комісії Фастівської міської ради Київської області за вимагання 70 тис доларів США хабара (фото)

За скоєне кримінальне правопорушення службовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Читати далі

ГПУ повідомила про підозру 3 службовим особам Нацполіції, якими організовано та забезпечено застосування вогнепальної зброї у с. Княжичі (відео)

Повідомлено про підозру у вчиненні злочинів трьом службовим особам Національної поліції України, якими організовано та забезпечено застосування 4 грудня 2016 року вогнепальної зброї у с. Княжичі Броварського району, внаслідок чого від кульових поранень загинули 4 співробітника поліції.

Читати далі

Мінекономрозвитку сприятиме доступу виробників трубної продукції до зовнішніх ринків

Заходи, які обмежують доступ українських труб, зокрема, до традиційних ринків Казахстану та Білорусі, є штучними та такими, що не відповідають нормам міжнародного торговельного права, встановленим Світовою організацією торгівлі.

Читати далі

ProZorro сигналізуватиме про потенційні порушення державних замовників у закупівлях

30 серпня 2017 запрацювала система ризик-індикаторів ProZorro. Вона дозволяє в автоматичному режимі виявляти закупівлі, у яких потенційно є порушення норм та принципів Закону “Про публічні закупівлі”. На початковому етапі розпочато обрахунок 16 показників, які сигналізують про ризики. В перспективі таких буде понад 60.

Читати далі

Ціна на скраплений газ має бути знижена – Президент (фото)

«Антимонопольний комітет має вжити всіх заходів для того, щоб не допустити монопольного становища і зростання ціни. Будуть перевірені всі постачальники газу. І якщо буде встановлений факт отримання монопольно високого прибутку, ті, хто це допустив, будуть оштрафовані, і ситуація буде повернута до норми», – запевнив Глава держави.

Читати далі

Глава держави проінспектував хід будівництва автодоріг на Львівщині (фото)

Будівництво ділянки дороги «Львів-Меденичі» включає дорожнє покриття, заміну комунікацій, тротуарів і мостів. В цілому у Львівській області всі дороги національного, міждержавного та міжобласного значення в належному проїзному стані, і подальшим завданням є кільце навколо Львова та будівництво доріг між районними центрами і сільських доріг для створення комфортним умов пересування.

Читати далі