Міністр Павло Клімкін привітав делегатів Річних загальних зборів Світового Конгресу Українців з ювілеєм – 50-річчям діяльності СКУ (фото)

За півстоліття існування Світовий Конгрес Українців став сильною, консолідованою організацією, яка є виразником інтересів України у світі, її найкращим захисником і партнером і робить це самовіддано і професійно.

Читати далі

Чи потрібне Україні «неполітичне» громадянське суспільство

Наявність чи відсутність громадського суспільства означає не “непідтримку жодної політичної сили”, а здатність до розмаїття ідей, і здатності людей підтримувати різні проекти з різними програмами.

Читати далі

Патрульна поліція Одеси відсвяткувала два роки з моменту заснування (фото, відео)

173 кращих патрульних Одеси отримали подяки від облдержадміністрації та міської влади, ГУНП в Одеській області та Управління патрульної поліції Одеси. Крім того чергові звання отримали 46 патрульних.

Читати далі

До 2020 року витрати газу потрібно зменшити на 50% – із 18 до 9 млрд куб. м

За законом державна підтримка на енергоефективні заходи, може бути надана тільки там, де є облік, і де можна оцінити, наскільки зменшилося споживання після модернізації.

Читати далі

«Доллар по 8», или а давайте сравним

Как сыр в масле валяться мы будем нескоро, но наконец в стране начинается “экономика здорового человека”, которая потихоньку вытягивает страну из ямы, в которую мы попали в 2014-2015 году. 

Читати далі

25 серпня 2017 року відбулося вручення державних нагород військовослужбовцям НГУ (фото)

Цього дня за особисту мужність і самовіддані дії під час виконання службово-бойових обов’язків на Сході України державні нагороди з рук командувача НГУ отримали 12 гвардійців. Дев’ятеро військовослужбовців нагороджені медаллю «За військову службу Україні», двоє – орденом «За мужність» ІІІ ступеня, один відзначений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Читати далі

Все зовсім непогано

Добробут людини залежить не від манни з неба – а від ефективності будівництва свого добробуту цією людиною. Той хто крутиться і шукає – завжди живе краще того, хто чекає милості від інших.

Читати далі

Військовослужбовець Нацгвардії, який надав першу медичну допомогу постраждалій від вибуху на вул. Грушевського, отримав від Президента медаль «За врятоване життя» (фото)

Капітан Сергій Добровольський не розгубився, взяв ситуацію під контроль та надав першу необхідну допомогу жінці, яка постраждала під час вибуху на вул. Грушевського в Києві 24 серпня 2017 року.

Читати далі

У Маріуполі відкрилася фотовиставка, присвячена захисникам України (фото)

«Незламні». Саме під такою назвою у приміщенні міського Палацу молоді Маріуполя відкрилася авторська фотовиставка фотокореспондента газети «Приазовский робочий» Аліни Комарової. Героями її фоторобіт є захисники України, мешканці прифронтових населених пунктів, а також журналісти, які висвітлюють військові події на Донбасі.

Читати далі

Українські військові льотчики готові до участі в міжнародному авіаційному показі «International Airshow-2017» у Польщі (фото)

Міжнародний авіаційний показ «International Airshow-2017» проходитиме 26-27 серпня у польському місті Радом. Україна буде представлена двома літаками-винищувачами Су-27 та військово-транспортним літаком Ан-26.

Читати далі

Мінометним взводом на передовій командує чарівна дівчина

Вже за чотири місяці молодший лейтенант стала одним із кращих молодих командирів на передових позиціях бригади. Сьогодні, коли ворог нахабніє, її 82-міліметрові міни завжди знаходять цілі.

Читати далі

300 юнаків і дівчат зі всієї України прожили один день за армійським розкладом у польовому таборі (фото)

Під керівництвом досвідчених викладачів університету та кращих курсантів-старшокурсників, серед яких чимало учасників бойових дій, старшокласники відпрацювали нормативи з розбирання і збирання стрілецької зброї, кидання імітаційної гранати, захисту від зброї масового знищення, пройшли прискорений курс виживання в екстремальних умовах, навчилися виявляти небезпечні предмети за допомогою металошукача та виконали стрільби з автомату Калашникова.

Читати далі