Глава АПУ провів зустріч із Міністром з питань охорони навколишнього середовища Держави Ізраїль

У ході зустрічи обговорювались наступні питання: поглиблення двосторонніх відносин у торговельно-економічній сфері та розширення інвестиційного співробітництва між Україною та Ізраїлем та найскоріше Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем; визнання Ізраілем Голодомору актом геноциду українського народу. Ізраїльський міністр передав вітання з нагоди 26-ої річниці Незалежності України, окремо наголосивши на підтримці керівництвом Ізраїлю її територіальної цілісності та суверенітету.

Читати далі

Президент на Кіровоградщині перевірив готовність засобів протиповітряної оборони

Президенту були продемонстровані зразки та роботу безпілотних літальних апаратів (БПЛА) вітчизняного виробництва, обладнання для оптико-електронної розвідки, засоби радіоелектронної боротьби та засобів протиповітряної оборони.

Читати далі

До Дня Незалежності України в столиці відбулось освячення парадних розрахунків НГУ

Напередодні генеральної репетиції курсанти Національної академії Національної гвардії України та військовослужбовці військової частини 3030, вже вбрані у форму одягу для участі у параді, вишикувалися на території собору.

Читати далі

Харківські гвардійці забезпечили правопорядок під час проведення музичного фестивалю «Дорога на Схід»

Для гостей заходу було створено кілька локацій відпочинку: ярмарок, літературна сцена, 3 музичні сцени, кемпінг, що надавало проекту масштабності. Фестиваль зібрав більше тисячі глядачів з Харківської та інших областей.

Читати далі

Українська сторона СЦКК: НЗФ ОРДО обстріляли житлові квартали та школу Мар’їнки

НЗФ ОРДО нехтуючи усіма нормами міжнародного гуманітарного права в черговий раз ставлять під загрозу життя та здоров’я цивільного населення.

Читати далі

Україна розглядає можливість співпраці з Ізраїлем для створення Національної освітньої онлайн-платформи

Україна розглядає можливість співпраці з Ізраїлем для створення Національної освітньої онлайн-платформи, на якій зберігатимуть освітні матеріали для школярів, педагогів та батьків. Україна шукає можливості для реалізації проекту, в межах якого ізраїльська сторона допоможе перенести готові рішення зі своєї платформи на українську.

Читати далі

Підготовка до Дня Незалежності України йде згідно з планом

За інформацією МВС, у святкові дні в Україні чергуватимуть 15 тисяч правоохоронців. У столиці службу нестимуть 4,5 тисячі представників Нацполіції та Нацгвардії.

Читати далі

У Тернополі відбулась акція „Єдина родина України”

Цей захід покликаний допомогти родинам загиблих українських воїнів разом пережити непоправні втрати.
Тернопільщина прийняла акцію «Єдина родина України» другою: минулоріч акція відбулася у Чернігові, далі естафету має перейняти Харківщина.

Читати далі

Я не довіряю Супрун

Єдиний зримий позитив від цієї реформи – вона справді зекономить кошти бюджету. Ціною нашого з вами здоров’я. Слухайте, а давайте почнемо економити на поліції і армії? Чого дрібнити?

Читати далі

Верховний Головнокомандувач ЗСУ відвідав 3-й окремий полк спеціального призначення

Президент поспілкувався з особовим складом полку та представниками країн-членів НАТО, які здійснють підготовку військовослужбовців полку за окремими програмами.

Читати далі

Інтеграція ромської національної меншини в українське суспільство

В усіх регіонах України проведено інформаційно-просвітницькі компанії (круглі столи, наради за участю представників ромських громад,тематичні флешмоби, розміщено відповідну інформацію на стендах відділів та виконавчих комітетів сільських, селищних, міських (крім міст обласного значення) рад, виготовлено та розповсюджено інформаційні буклети тощо) з метою донесення до ромів інформації про важливість отримання ідентифікаційних документів, у тому числі свідоцтв про народження.

Читати далі