Авдіївка готується до нового навчального року

У 2016-2017 у загальноосвітніх школах міста навчались 1381 дитина, у дошкільних навчальних закладах – 445.
Через агресію Російської Федерації на сході України, у м. Авдіївка було частково призупинено діяльність двох шкіл та трьох дошкільних навчальних закладів. Цього року заплановано, що у період з 2017 по 2018 рік середню освіту в Авдіївці будуть здобувати 1386 учнів, а у дошкільних навчальних закладах будуть виховуватись 462 дитини, а на День знань загальноосвітні школи Авдіївки поповняться 160 першокласниками.

Читати далі

Who is mr. Гравець?

Ким же був цей Олександр Гравець у час вільний від роботи у виконкомі? Звідки у нього ще в совку, у країні, де бакси тоді розглядали як диковинку, їх аж 60000? Як він перевів їх в офшорку з совка? Звідки взагалі він знав про таке поняття, і як так круто зорієнтувався в кіпрських законах?

Читати далі

Новини науки. 14-19 серпня

Як «дихають» зірки і розподіляється матерія у космосі, чи люди є першою цивілізацією у Всесвіті, зареєстровано зіткнення фотонів, як працює «компас» птахів, де батьківщина домашніх яблук, новий метод 3D-друку живих тканин і багато іншого.

Читати далі

Вибухотехніки та бійці спецпідрозділу КОРД провели спільні навчання за участю агентів ФБР

Майже 40 українських поліцейських обмінювалися з американськими колегами досвідом проведення огляду місця події після вибуху у результаті спрацювання саморобного вибухового пристрою. Ці навчання є першими, що були проведені на базі Навчального центру вибухотехнічної служби Національної поліції України. У подальшому Центр готуватиме вибухотехніків на постійній основі.

Читати далі

До Дня Незалежності України прикордонники пильніше нестимуть службу на державному кордоні

У період державних свят співробітники Держприкордонслужби забезпечуватимуть цілодобове чергування ситуативних груп для реагування у випадку зміни обстановки та з метою локалізації конфліктних ситуацій у пунктах пропуску та на державному кордоні. У прикордонних підрозділах, особливо в тих, які задіяні в антитерористичній операції в Луганській та Донецькій областях будуть проведені додаткові практичні заняття щодо протидії терористичній діяльності бойовиків та готовності до відбиття у разі раптових нападів.

Читати далі

В Хмельницькому провели в останню путь полковника Олександра Бойка

Провести Олександра в останню путь прийшли його родичі, військовослужбовці підрозділів Національної гвардії України та Збройних сил України, в яких він раніше проходив службу, представники командування НГУ та органів державної влади, місцевого самоврядування, духовенство та хмельничани.
Після прощання на Майдані Незалежності, полковника Олександра Бойка поховали зі всіма військовими почестями на Алеї Слави у мікрорайоні Ракове.

Читати далі

Діти гвардійців завітали до Навчального центру

Діти військовослужбовців Навчального центру Національної гвардії України завітали у військову частину, щоб ознайомитись із умовами служби їхніх батьків.

Читати далі

До Миколаївського полку Нацгвардії прибуло молоде поповнення

Молоде поповнення, яке прибуде до військової частини буде займатися виключно службово-бойовими завданнями, які пов’язанні з конвоюванням, екстрадицією та охороною підсудних. До виконання завдань в зоні АТО військовослужбовці строкової служби не залучаються.

Читати далі

У Кам’янець-Подільському канадські військові інструктори підготували чергову групу операторів із знешкодження саморобних вибухових пристроїв

Загалом з 2015 року канадськими військовими інструкторами у Центрі розмінування Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України підготовлено 243 українських військовослужбовця.

Читати далі

У Києві відбудеться масштабний концерт для учасників параду до Дня незалежності України

Військові музиканти подарують слухачам незабутні твори вітчизняних композиторів. Зокрема, заслужений артист України Олег Скрипка у супроводі майже 400 музикантів виконає «Марш Нової армії», написаний Олесем Бабієм у далекому 1929 році.

Читати далі

Переможцями змагань на кращий танковий взвод Сухопутних військ другий рік поспіль стали воїни 14-ї окремої механізованої бригади

Завершився конкурс серед танкових взводів на першість Сухопутних військ Збройних Сил України, який протягом 5 днів проходив на базі загальновійськового полігону оперативного командування «Північ» на Чернігівщині.
Перше місце, перехідний приз та грошовий сертифікат у розмірі 84 тисяч гривень отримала команда 14 окремої механізованої бригади.
Друге місце та грошовий сертифікат на 42 тисячі гривень отримала команда 30-ї окремої механізованої бригади.
Третіми стали представники 17-ї окремої танкової бригади, отримавши грошовий сертифікат на 24 тисячі гривень.

Читати далі