У Харкові відбулися навчання щодо гарантування безпеки під час проведення футбольного матчу між збірними України та Туреччини

До участі у навчаннях було залучено понад 500 працівників Нацполіції Харківщини, 74 працівники патрульної поліції, 280 бійців Національної гвардії, 100 рятувальників ДСНС та 350 курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ.
Цього дня на стадіоні «Металіст» учасники навчань відпрацювали тактику дій у разі виникнення дорожньо-транспортної пригоди із загорянням транспортного засобу біля стадіону, при спробі скоєння провокацій уболівальниками, взаємодія зі стюардами та іншими працівниками стадіону при спробі групи вболівальників вибігти на ігрове поле стадіону, а також у разі виникнення конфліктних ситуацій у місцях скупчення людей.

Читати далі

Президент призначив Бориса Бабіна Постійним Представником в Криму

Президент Петро Порошенко підписав Указ про призначення Бориса Бабіна Постійним Представником Президента України в Автономній Республіці Крим. Раніше Указом з цієї посади була звільнена Наталія Попович.
Петро Порошенко підписав Розпорядження про призначення Ізета Гданова на посаду першого заступника Постійного Представника Президента України в Криму.
Також Президент підписав Указ щодо змін в структурі Представництва Президента України в Криму.

Читати далі

Запорізькі гвардійці займаються за стандартами НАТО

Нацгвардійці приділяють велику увагу вогневій підготовці, підвищуючи свій бойовий вишкіл згідно стандартів НАТО. Також на заняттях велика увага приділяється тактичній медицині.

Читати далі

Британська Рада провела черговий курс навчання колишніх військовослужбовців англійській мові

Мета зазначеної програми полягає у сприянні адаптації колишніх військовослужбовців до цивільного життя, а також допомозі у пошуках гідного місця роботи. За даними статистики, середній відсоток працевлаштування після закінчення цієї програми складає 80%.

Читати далі

Відповідаємо на запитання про медреформу. Випуск 1/10

FAQ. Найбільш розповсюджені запитання щодо медичної реформи. Вмпуск 1/10.
1/50 Чи почалася медична реформа?
2/50 Чи торкнеться медреформа профілактики?
3/50 Чи збільшаться податки на медицину?
4/50 Як реформа подолає хабарі під час працевлаштування?
5/50 Що включає первинна медична допомога?

Читати далі

Молодь із числа внутрішньо переміщених осіб повернулась із “Табору Майбутнього” (Грузія)

25 представників молоді із числа внутрішньо переміщених осіб Донецької, Луганської, Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей повернулись із “Табору Майбутнього”, що відбувся поблизу м. Ткібулі, регіону Імереті (Грузія) з 7 по 12 серпня.
“Табір Майбутнього” став своєрідною платформою для встановлення українсько-грузинських взаємин у молодіжній сфері, сфері фізичної культури і спорту.

Читати далі

До 85-річчя Донецької області у Мангуші та Нікольському урочисто відкрили спортивні майданчики

Проект щодо облаштування 85-ти спортивних майданчиків зі штучним покриттям та 200 спортивних майданчиків з тренажерним обладнанням реалізується в містах, районах, об’єднаних територіальних громадах Донеччини відповідно до програми економічного та соціального розвитку Донецької області на 2017 рік.

Читати далі

Мінкультури розпочало роботу над створенням порталу “Creative Ukraine”

Веб-портал «Creative Ukraine» міститиме базу даних культурних та креативних індустрій України та стане майданчиком і дієвим інструментом пошуку партнерів в кожній із галузей (театр, музика, перфоманс, архітектура, фешн, дизайн, культурна спадщина, література тощо).

Читати далі

На День Незалежності на Поштовій площі відтворять культурну атмосферу Криму

24 серпня з 14.00 до 22.00 на Поштовій площі столиці відбудуться заходи, присвячені 26-й річниці Дня Незалежності України. Організатором проведення першого святкового Open Air «Кримський Дім об’єднує серця» стало ДП «Кримський дім». Про це розповіли організатори мистецької події під час прес-конференції в ІА «Укрінформ».

Читати далі

Володимир Гройсман зустрівся з представниками ділових кіл Миколаївської області

Прояви адміністративного тиску з боку контролюючих та силових органів на підприємців, штучне створення проблем з підключенням до енергомереж чи складнощі під час виділення земельних ділянок під забудову суперечать логіці розвитку бізнесу в державі, а відтак – логіці економічного зростання, яке визначено пріоритетом роботи влади в Україні. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у ході зустрічі з представниками бізнесу Миколаївщини.

Читати далі

Всесвітній поштовий союз профінансує три проекти Укрпошти із Фонду поліпшення якості на загальну суму 841,7 тисяч доларів США

Компанія накопичила ці кошти, завдяки швидко зростаючим обсягам міжнародних операцій та виконанню показників якості – за кожне належно доставлене відправлення Укпрошти нараховувались бонусні кошти, які тепер буде інвестовано в розвиток підприємства.

Читати далі

Міністерство інфраструктури працює над програмою відновлення та розвитку інфраструктури Донбасу

Мешканці Донбасу повинні мати не лише віру в припинення військових дій та переможний для України мир, а й бачити перспективу розвитку регіону, адже за рахунок інфраструктури будуть створюватися нові робочі місця, буде відновлюватися економіка регіону.

Читати далі

До Дня Незалежності на Поштовій площі МІП проведе фотовиставку, яка розповідає, хто такі кримські татари

МІП України презентувало програму заходів Кримського Дому до Дня Незалежності: “Кримський Дім об’єднує серця” – серія святкових подій, присвячених 26-й річниці Незалежності України.
На Поштовій площі в рамках заходів пройде фотовиставка, присвячена історії кримських татар. У концерті візьмуть участь відомі кримськотатарські та українські артисти, серед яких учасниця Євробачення 2013 року Злата Огневич, Ельзара Баталова, соул співачка Азіза Ібрагімова, яка виступить у Києві вперше, джазовий піаніст і композитор Усейн Бекіров.

Читати далі

В Адміністрації Держприкордонслужби обговорили подальші кроки в рамках спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017»

З початку квітня цього року за ініціативи та під загальною координацією Держприкордонслужби тривають активні заходи спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017». Проводиться вона фактично на усій території держави та охоплює 15 прикордонних областей (крім зони АТО) та м. Київ. Операція направлена на зниження рівня протиправної діяльності на державному кордоні, в прикордонних районах та областях.

Читати далі

Автопарк поліції Харківщини поповнили 20 позашляховиків «Мitsubishi»

Нові сучасні позашляховики «Mitsubishi OutLander» вирушать у районні відділення поліції Харківщини. Такий спецтранспорт дозволить поліцейським швидше та якісніше реагувати на повідомлення громадян про злочини та правопорушення.
ібридні машини з екологічними двигунами «Mitsubishi Outlander» отримані в рамках позабюджетної програми в рахунок оплати квоти за Кіотським протоколом.

Читати далі