Про правильних російських “опозиціонерів”

Правильний російський опозиціонер повинен ставити ультиматуми не Путіну, а ворогам Путіна, і боротись проти ворогів Путіна, наприклад, проти Порошенка

Читати далі

Breaking news

Эрэфия надолго выбывает из первой лиги мировых держав по всем показателям (кроме ядерного оружия), теряет гордое звание страны-бензоколонки, а её главные монополисты, Газпром и Роснефть, опять с завистью смотрят на вырвавшегося далеко вперёд своего главного конкурента – компанию «Durex»

Читати далі

МОЗ, віддай ліки хворим!

В результаті всього попереднього господарювання в МОЗ, на складах ТОВ «Фалбі» на травень поточного року ліків зібралося на 46,2 млн грн. З них на суму 21,38 млн грн ліків або стали непридатними уже, або стануть такими протягом найближчого часу.

Читати далі

Новости дня. 31 июля 2017 года

Это очень четкий месседж Путину и России: не влезай – убьет! Майк Пенс заверил лидеров стран Балтии, что Соединённые Штаты ни на минуту не забываю о 5 статье устава НАТО, которая говорит о коллективной безопасности членов организации.

Читати далі

Світ 30-31 липня. Результати двох днів

Масштабні сутички у Венесуелі, внутрішньополітичний шторм у Білому Домі в США, ракетні випробування у Південній Кореї, суд над журналістами в Туреччині, відродження іспанської економіки, «Великий світанок» у Сирії та багато іншого

Читати далі