Про вибори між минулим і майбутнім у Молдові

Моя чесна позиція по результатах виборів в Молдові звучить так:
“Мені по барабану”

Молдавани чесно і послідовно заслужили на кремлівського президента, на втілення його програми, на світле майбутнє в Тайожному Союзі.

Вибираючи між минулим і майбутнім молдавани зробили свідомий вибір на користь минулого.

Вони віддали перевагу російським ринкам, подальшому виробництву і збуту на ринки країн третього світу неякісного дєрьма замість труднощів, модернізації, АЛЕ Й ЗАМІСТЬ ПЕРСПЕКТИВ.

Вибираючи між діючою проєвропейською владою і відкритими ворогами, молдавани півроку тому вибрали ворогів, злившись в єдиному пориві з ними.

Для мене особисто це було повним шоком, бачити, як так звані “патріоти” об’єднуються разом з ватою і спільно штурмують парламент своєї країни під супровід комсомольської правди.

Я аж ніяк не є адвокатом діючої влади Молдови, але союзи з ворогами ніколи до нічого доброго не приводять.

Замість створення проєвропейських політичних альтернатив (в невеличкій країні розміром з одну нашу область), так звані “патріоти” вибрали совокуплєніє з ватою, а сильної, організованої і зрозумілої людям проєвропейської політичної альтернативи так і не створили. Тим сам наочно продемонструвавши, що так звані молдовські “патріоти” нічим не відрізняються від вати, бо можуть тільки об’єднуватись з нею,руйнувати, але нічого не створюючи взамін.

Тому мені абсолютно не шкода молдаван, вони всі зробили свідомий вибір. Не сьогодні. Вони програли набагато раніше.

А пишу я цей пост з надією, що якийсь поляк/угорець/британець/американець не напише колись такий пост про Україну.


Автор