1984 Тимошенко. Двоемыслие Оруэлла

26.10.2016 – Якщо Гройсман підніме мінімальну зарплату – це наша перемога”, – Тимошенко.
ВІДЕО
http://ua.censor.net.ua/video_news/412325/yakscho_groyisman_pidnime_minimalnu_zarplatu_tse_nasha_peremoga_tymoshenko_video

31.10.2016 – Тимошенко о минимальной зарплате: “Это масштабный обман”
Фракция “Батькивщина” не будет поддерживать бюджет на 2017 год, если там будет прописано повышение зарплаты, анонсированное премьер-министром
http://www.segodnya.ua/politics/pnews/timoshenko-o-minimalnoy-zarplate-eto-masshtabnyy-obman-765349.html

Я не буду акцентувати увагу на тому, що животноє по кличці йуля пісяє в оченята люмпенам. Це й так зрозуміло і їм нічого не доведеш.

Це ж бо не сеча, а вранішня роса, яку послала Богиня Землі, аби ми не померли від спраги, спричиненої злочинно високими тарифами на воду.

Хочу акцентувати увагу на іншому:

На тому, що животноє по кличці йуля – реально дура. Тобто, абсолютно некомпетентна особа.

Якщо метою цього животного є деструктивні дії, неголосування за бюджет, критика влади і намагання зруйнувати країну зсередини аби прийти до влади (а мета саме така) і якщо животноє мало б хоча трохи клепки в голові, мінімальні знання в економіці, то ще в момент озвучення Гройсманом такої пропозиції, животноє б знайшло причини для опозиції такому рішенню.

Навіть люмпени намагались його знайти. В них це смішно виходило, навіть ржачно, але “зрада десь була”.

Навіть видатний міністр фінансів усіх часів і народів в уряді животного написав повну х-ню з лівими мультиплікаторами, але хоча б вказав ризики інфляції.

Тобто, придумати щось, що дасть змогу накинути екскрементів на владу і з самого початку зайняти звичну пропутінську позицію можна було за наявності мінімальних економічних знань.

Але ж ні.. Животноє відрапортувало про “нашу першу перемогу на злочинною владою”, а через тиждень розказує, що не буде підтримувати те, про що істерила 2 роки…

Акцентую на цьому не для того, щоб ми в черговий раз посміялись над животним, а для того, щоб кожен усвідомив і не мав жодних сумнівів в тому, що животноє по кличці йуля несе за собою хаос.


Автор