Про лещенка і декларації, або Як порівняти тюрму з відпусткою

На жаль, знову спостерігаю як ціла купа людей під впливом деструктивно-брехливих ЗМІ, намагається сама себе обдурити.

Мова йде про маніпуляції на тему, що депутат від БПП задекларував 133 млн. грн. готівкою і порівняння цієї суми з сумою корупційних зловживань лещенка.

Не хотів писати на цю тему, бо зараз купа ідіотів в черговий раз звинуватить мене в захисті БПП, але дивитись на те, як люди самі над собою знущаються теж не можу…

До теми.

Перше:

Що ви тут взагалі порівнюєте?

Ми маємо депутата Демчака, яка ЗАДЕКЛАРУВАВ гроші і маємо депутата лещенка, який НЕ ЗАДЕКЛАРУВАВ гроші, за рахунок яких купив собі квартиру.

Ви порівнюєте задекларовані гроші з НЕзадекларованими грошима? Тобто ви порівнюєте легальні гроші (дуже ймовірно, що вони легальні, якщо вони в декларації) з якимись чорними грошима і вираховуєте якісь співвідношення?

З такою логікою треба йти далі і порівнювати 15 років тюрми з 2 тижнями відпустки на Балі. Там теж можна можна співвідношення вирахувати.

Друге:

Ви вважаєте факт декларування злочином? Правильно я вас розумію?
В чому претензія до людини?

Вам не подобається, що людина, вперше за історію українського чиновництва, показала таку суму готівкових заощаджень?

Тобто, вам і далі хочеться, щоб вам показували пусті декларації і купляли квартири за півлімона баксів, орендували будинки в Конча-Заспі за депутатську зарплату?

Якщо ви так відноситесь до реальності і хочете закривати очі, хочете, щоб вас дурили – то ви заслуговуєте на таких йуль, ляшків і лещенків.

Третє:

Вищенаписане ніяк не заперечує того факту, що компетентні органи можуть і мають перевірити легальність отримання таких готівкових заощаджень. Я підтримую таку позицію.

Разом з тим сумніваюсь, що людина, яка декларувала таку суму не спроможна пояснити її походження.

Тому, я вітаю таку дію депутата Демчака. Бо це реально поступок.

Четверте:

Я вже це тисячу раз казав. Повторю 1001-й раз. Може нарешті до когось дійде.

В справах/лещенка заліщук мене не цікавлять їхні квартири, не цікавлять скільки вони коштують і з ким вони там будуть жити. Мене цікавить одне єдине питання:

ХТО І ЗА ЩО ПЛАТИТЬ ЛЕЩЕНКУ І ЗАЛІЩУК СОТНІ ТИСЯЧ ДОЛАРІВ? ХТО і ЗА ЩО?

І це питання мене цікавить не просто так, не через “заздрість”, а в світлі їх деструктивної діяльності направленої проти країни. І якщо для когось це хіхоньки-хахоньки… “ахахах лещенко главний враг”, то ви мабуть забули як ці люди поводили себе під час референдуму в Нідерландах, як ці люди намагались і намагаються зруйнувати коаліцію і ви мабуть забули, що в 2016 році у нас 3 місяці не працював Уряд і Парламент через кризу, яку спричинили, в тому числі ці люди, що ми отримали кредит МВФ на півроку пізніше через цю ж причину.

Дякую за розуміння!


Автор