Про чергову атаку на Гонтареву

Ніщо так не зближує людей як спільний ворог. Ніщо так не зближує деяких політиків, як можливість добряче пропіаритись і при цьому ще й непогано заробити.

Пару тижнів тому пан Тарута і така собі пані Тимошенко розпочали атаку на голову НБУ Гонтарєву. Розпочали одразу з важкої артилерії – вдарили листами, листівками, статтями, фільмами. Все це в основному розповсюджувалось за кордоном і було спрямовано більше на іноземного споживача.

В Україні до атаки долучився такий собі пан Сугоняко – голова Асоціації українських банків.

Ага – українські банки теж проти Гонтарєвої? Та ні – буквально відразу потужні банківські установи серед якиих такі як «Райффайзен Банк Аваль»,«УкрСиббанк», «Укрсоцбанк», «Альфа-Банк», «Ощадбанк», «Укрексімбанк», а також голова незалежної асоціації банків України Роман Шпек виступили на захист глави НБУ. А саму атаку на Гонтарєву вони назвали «розхитуванням ситуації яке може мати негативні наслідки не тільки для фінансового сектору, але і для економіки країни в цілому». Між іншим, виникає питання – а кого там все таки представляє отой пан Сугоняко?

На цьому історія не закінчилась – вчора в сотий раз був “націоналізований” Приват. В мережі прямо буря – біжіть і рятуйтесь. Відразу ж з`явились повідомлення про те що “італійці не витримали Гонтарєвої і продають Укрсоц”. Ага, ті самі італійці, які написали листа на захист Гонтарєвої. А щодо продажу, то історія тягненться уже кілька років. Боюсь, що тоді главою НБУ взагалі Арбузов ще був. Ну в датах трошки можу помилитись – хтось із коментаторів поправить.

Висновок простий – БабЮля задумала і здійснила атаку на НБУ. Зробила вона це через жопу – власне, вона так все тепер робить. Вся справа шита білими нитками і упирається в одне твердження – Гонтарєва не дає долар по вісім.

Ну а ви вже самі думайте, тільки думайте – прошу вас…


Автор