Ще про квартиру Заліщук

Доповню пост свого клона Богдан Карпенко (чи то я його клон..), щоб всі бачили, що ми – ФАБРИКА

У купівлі квартири нардепом заліщук у 2014 році немає корупційної складової – НАБУ

Так, на момент купівлі квартири заліщук не була чиновником чи депутатом і це єдина, але суттєва помякшувальна обставина.
Бо все інше кромєшний адЪ:

1) НАБУ не побачило правопорушення у вказанні неправдивих даних у декларації за 2013 рік кандидатом в народні депутати Заліщук. В декларації за 2013 рік, нагадаю, вона вказала квартиру, куплену в 2014 році.

2) НАБУ не побачило правопорушення у свідомій фальсифікації декларації за 2014 рік. На момент подання цієї декларації пані заліщук вже була депутатом, а отже фальсифікувала декларацію в статусі особи, яка є суб’єктом антикорупційного законодавства. Чому саме фальсифікувала декларацію за 2014 рік? – Тому що вдруге внесла свідомо неправдиві дані про квартиру, а це вже не випадковість, а систематичність і свідчення свідомого умислу. Але НАБУ не бачить…

3) НАБУ оперує поняттями “громадянський чоловік”. Вибачте, а на якій підставі НАБУ оперує цими поняттями?

Якими документами доведено, що вказана особа має якесь відношення до пані Заліщук?

Якими фактами доведено, що вказана особа мала спільний побут з пані заліщук? Це при тому, що вказана особа в 2014 році працювала в посольстві Швеції в Єревані. Яким чином він міг мати спільний побут з заліщук?

Чи була опитана ця особа?

Чи були перевірені її доходи на можливість придбання цієї нерухомості?

2010-0005

4) Попередній пункт – це півбіди. А ось справжня біда для заліщук і НАБУ:

Чи сплатила пані заліщук 17% податок на подарунок, який отримала у вигляді коштів на придбання квартири від її “громадянського чоловіка”?

Ні, не сплатила, бо по даних її декларації за 2014 рік вона ніяких коштів в подарунок не отримувала.

Цю ж тезу підтверджують дані податкової про доходи Заліщук, отримані НАБУ від податкових органів (з 2011 по 2014 роки включно становлять 922 848 гривень.)

Тобто, вся її історія про те, що гроші на квартиру їй дав “громадянський чоловік” є повною фальсифікацією.

От і кінець антикорупційній казочці заліщук.

От і кінець казці про те, що НАБУ є незалежним, адекватним, професійним органом.

Сьогоднішнє НАБУ, на жаль, є канторою по видачі фальсифікованих довідок про чистоплотність покидьків, які працюють проти країни за гонорари невідомого походження… точніше відомого походження…


 

Автор