Черга на похоронах терориста – це пропаганда

Важливе. Сьогодні у мережі будуть активно крутитись відео і фото з похоронів кремлівської мавпи Мотороли. Ви повинні розуміти, що демонстрацією великої черги там, яка, вочевидь, у більшій частині складається з загнаних терористами людей, Кремль добивається від вас розпачу, та тиску на владу з вимогами відмовитись від нашої землі.

Ще раз нагадую: люба наша офіційна відмова від нашої землі, у той же момент дозволить Кремлю створити там так звану країну, з якою Москва заключить договір, і буде постачати туди зброю та військових, але вже абсолютно легально. Бо за що санкції на РФ, якщо Україна визнає, що окуповані території Донбасу – не наша земля?

І от як тільки ми таку помилку зробимо – отримаємо легалізовану агресію на всі сусідні області від РФ, яка вже буде БЕЗ санкцій за Донбас. Тому, прохання: споглядаючи подібні фото, як і фото з постановочних “парадів” у Донецьку раніше, не ведіться на заклики відмовитись від Донецька чи Луганська, вказуйте, що це постановка. Пам’ятайте, черга на похоронах терориста – це пропаганда, яка від вас провокує саме розпач, і заклики відмовитись від своєї землі


Автор