Про так звану “русофобію”

Третій день спостерігаю в твітері чергову хвилю так званої “русофобії”, направленої проти відкриття проекту “ЕмігРаша” для допомоги тим, хто емігрує з росії в Україну.

Це, звичайно, добре.

АЛЕ така “русофобія” і театральні “возмущенія” не принесуть жодних результатів і нічого не зміниться ні в державній політиці, ні в бажанні деяких осіб емігрувати з росії в Україну.

Чому?

В державній політиці нічого не зміниться тому, що на сьогоднішній день суспільство втратило можливіть впливу на рішення влади. Ні, не тому що “злочинна влада узурпує… тра-ля-ля..”, а тому що немає спільної позиції в суспільстві, всі кричать по своєму і немає комунікаторів між суспільством і владою. Ті, хто намагається бути комунікатором (лещенки, найєми, єгорки) втратили залишки довіри і замість суспільних потреб лобіють власні чи кланові.

В бажанні деяких осіб емігрувати з росії в Україну нічого не зміниться тому, що возмущаючись проти таких імігрантів, ви щодня, своїми діями доводите абсолютно протилежне:

– хіба не ви обговорюєте висери навальних, рогозіних, ще якихось блазнів?

– а вам не пофіг шо сказав умовний навальний, який нічого не вирішує?

– хіба не ви ретвітите оту всю хню всяких демур, пономарьових і т.д.? хіба не ви постите русняву “аналітику” про те, як погано живе Україна у порівнянні з росією, оці всі країві карти їхніх “ліберальних” змі? хіба не ви репостите всяку русняву х..ту, бо ото проти порошенка?

– хіба не ви втупивши очі в монітор слухаєте пресухи ху@ла? я от не розумію, чому вам не пох? … а потім ретвітите новину, що “путін не думає що порошенко хоче позбавитись рошену”

– хіба не ви на 9-15 травня обговорюєте паради в москві?

– а вам не пох? ну поржали, 1, 2 рази … ну не цілими ж днями приділяти увагу дебілам

– хіба не ви, отупіли настільки, що не усвідомлюєте, що історії про “влада колеснікова” – це маніпуляції, а те що ви їх обговорюєте, свідчення того, що ви їм піддались. чого ж зараз ніхто не згадує про влада колеснікова?

– хіба не ви цілими днями носитесь з якимись дебілізмами про те, що сказав якийсь лоза, якась там леся рябцева чи ретвітите якогось псіха з магадана?

Ви ЩОДНЯ обговорюєте їх, реплаїте їм, спілкуєтесь з ними, спростовуєте їх інформаційні вброси (нах.я?), а потім ви ж возмущаєтесь що вони до вас їдуть. Так, вони їдуть і будуть їхати, бо в інших країнах вони ніхто, а ви їх перетворюєте на суб’єктів, на частину свого буття, самі ж це робите.
Бо ви, кричачи про русофобію, не позбавились того рабсько-кріпосного ментального звязку, який змушує вас читати їхні новини і слухати те, “що сказали в Москві”. Да пох що сказали в москві, пох що сказав будь-хто з цієї країни, у нас вже 25 років СВОЯ країна.

А якщо вас так цікавить що сказали “зовні”, то вивчайте думки американців, англійців, поляків, голандців, італійців, з ними спілкуйтесь. І це набагто більш важливіше, бо їхній телевізор теж добряче засрав їм мізки.

Оце і є русофобія, це ігнорування цієї країни, розрив зв’язків з цією країною, неможливість бачити спільного майбутнього між вами і ними.
А ви щодня своїми ж діями доводите протилежне, а потім постите дежурні возмущенія …

Автор