Тролесфера

Довідник з теоретичної БОТології і прикладного ТРОЛезнавства.

До вас завітав користувач ФБ якого ви не знаєте особисто, який щиро вболіває за Україну і тому люто ненавидить чинну українську владу? Вітаю! Цілком вирогідно, ви спілкуєтеся особою яка захоплюється Путіним і для якої саме існування України – помилка історії. Якій треба не аби в Україні змінилася влада, а аби України не існувало як явища. Або – особа яка міцно потрапила під вплив вищеозначених типів і з власної волі стала ретранслятором їхніх ідей.

Сайт “Тексти” – це виддання для якого я писав статті раніше і обов’язково ще буду писати статті. Цих хлопців я знаю особисто і не сумніваюся в їхніх професіоналізмі і професійній гідності.

І от саме ці хлопці й дівчата провели довге і кропітке дослідження мережі промосковських тролів, ботів, ЛСД та інши потвор дикої інтернет-природи, які вдаючи з себе палких і незламних патріотів України, роблять все, аби нацбкувати юльканів на порохоботів, свободівців на садонемічних, галичан на наддніпрянців – і бажано з вогнем, кров’ю і горами трупів.

На радість Москві.

Читайте. Перевіряйте. Дивіться. І незабувайте. Війна – не тільки в зоні АТО. І не тільки на нулі. Війна – скрізь. За нашу землю. За наше майно.

ЗА НАШІ ДУШІ!

http://texty.org.ua/d/fb-trolls/

Автор