Про шантаж пуйла

А ви вже чули заяву Пуйла про те що Росія виходить з угоди про утилізацію збройного плутонія, і що повернеться вона до цієї угоди лише коли США:
– відмінять список Магницького;
– відмінить всі санкції;
– компенсують Росії всі втрати і від санкцій США і від контрсанкцій впроваджених самою Росією.

Ви як хочете, а я Пуйлу – аплодую.

По-перше, він по факту послав Штати у відому пішу еротичну пригоду, давши зрозуміти – ядерну зброю Росія матиме і відмовлятися, не те що не збирається – припиняє вже укладені угоди. У Пентагоні і штаб-квартирі НАТО сьогодні мабуть перепилися від щастя. Ще ніколи й ніхто не доводив так вочевидь необхідність НАТО і збільшення військового бюджету США.

По-друге, він підтвердив, Росія – агресор і становить небезпеку для світу. Європейські яструби (тобто – наші союзники) аплодують йому стоячи.

По-третє, Пуйло нереально ускладнив життя своїм прибічникам на Заході. Тепер, коли він заговорив в стилі СССР часів Сталіна, доводити “миролюбність і необхідність оборонятися” Росії ставатиме майже неможливо.

Й нарешті, по-четверте. Сподіваюся, ніхто не сумнівається, що оцю цітату Путіна штаб кандидата у президенти Хілларі Клінтон, протягом місяця, що лишився до виборів, всуне в кожен комп, планшет, смарт, телек і праску? Що Пуйло сам, заговоривши в стилі “холодної війни”, підтвердив – небезпека для США існує. А значить рейтинг кандидата Трампа покотиться… Ну, відомо куди.

Урожай підмосковних грибів мені подобається все більше. Це ж треба було так вштирити, щоби вштирена охорона – пропустила, а вштирений клієнт – отак відсмалив!

Автор