Про МВФ, Тимошенко і Ляшка

По секрету хочу сказати – мені відомо про таємні домовленості між Ляшко і спецслужбами РФ, щодо підриву обороноздатності нашої держави.

А ще я маю відомості, про таємні домовленості між Тимошенко і особисто Путіним, згідно яких Путін надасть максимальну допомогу Тимошенко розхитати ситуацію в країні і прийти до влади.

Ні, а чому Ляшко з Тимошенко можна просторікувати про таємні домовленості між українською владою та МВФ, а мені про їхні таємні домовленості – ні? Докази? А Ляшко з Тимошенко докази таємних домовленостей надали? Чим в цих обставинах слово Ляшко і Тимошенко сильніше за моє?

А тепер про реалії. Заяви Ляшко і Тимошенко про таємні домовленості + вайлування Ляшка про компромат що обов’язково знайде НАБУ в чорній бухгалтерії Янука, мають на меті дві речі. Перша – забити в інформполі подробиці з чорної бухгалтерії Янука які ОБОВ’ЯЗКОВО з’являться.

А ви сумніваєтеся? То згадайте як БЮТ доблесно прогуляв голосування по Податковому кодексу, по якому зібрався Податковий майдан. Згадайте ди-и-и-ивну поведінку БЮТ під час голосування Закону Ка-Ка – через нього ледь не зібрався мовний майдан. Такі події фінансових слідів просто НЕ можуть не залишити. І явно залишили.

Але й це – не все. 2 червня 2016 року Верховна рада України має розглянути закони, необхідні для продовження співпраці з МВФ. Заява Ляшко і Тимошенко – явна спроба зірвати голосування. І не тільки задля щось виторгувати у Банкової.

В своїй жадобі до влади Юля явно почала діяти за принципом “чим гірше – тим краще”. Вона заявляє, що субсидії за комуналку – джерело корупції і тим свідомо збурює суспільство проти пільг учасників АТО. Вона заявляє про необхідність монетизувати субсидії, читай – дати люмпену їх пропити, аби потім він же вимагав списання боргів і став дивовижним інструментом в руках тої самої Юлі. Наскільки нам зараз потрібна допомога МВФ – навіть незручно пояснювати. Транш МВФ, це не тільки фінансова допомога, це ще й сигнал для інвесторів – з воюючою Україною можна працювати.

Нам це потрібно. Всім. Крім Юлі.

В боротьбі за владу її політсила явно зробила ставку на підсвідомі панічні страхи суспільства і на жадібність люмпена.

Так само як Путін.

Автор