Зрада і перемога тижня. 9-15 вересня

Знову із затримкою – зрадатижня_перемогатижня. Обіцяю! Виправлюся!

Розглянемо події 9 – 15 вересня.

ЗРАДА

На Вінниччині рятувальникам напередодні довелося гасити дві небезпечні пожежі на сміттєзвалищах.

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявляє, що логістичні центри нині не працюють через курсування в “сірій зоні” фур з харчами. Мова йде про КПВВ “Зайцево”, де поруч село Новолуганське, де дев’яносто підприємців зареєструвалося у двох будинках.

Колишній співробітник Шевченківського РУВС міста Києва Сергій Приходько, на рахунку у котрого резонансне вбивство студента Київського індустріально-педагогічного коледжу Ігора Індила, продовжує успішну кар’єру у системі органі внутрішніх справ.

Близько тисячі киян мітингували проти будівництва ТРЦ на “Героїв Дніпра”.

Eлектронну декларацію з високопосадовців подав лише один член Кабміну.

Аеропорт “Бориспіль” відмовився приймати ім’я Мазепи.

Загальний суд Євросоюзу визнав неправомірним рішення ЄС застосувати санкції проти екс-президента України Віктора Януковича, його сина Олександра і екс-голови Адміністрації президента Андрія Клюєва на період з 6 березня 2014 по 5 березня 2015 року.

ПЕРЕМОГА

На території Військової академії (Одеса) відбулося відкриття навчального тренувального комплексу з підготовки розвідників.

Президент України Петро Порошенко доручив проінформувати керівництво Російської Федерації про неможливість проведення виборів до Державної думи на українській території. Порушення Москвою міжнародного права у зв’язку з проведенням виборів до Держдуми РФ на тимчасово окупованих територіях унеможливлює голосування в приміщеннях дипломатичних і консульських служб РФ на території України.

В окупованому Луганську бойовики запровадили посилений комендантський режим у зв’язку з поширенням у місті проукраїнських листівок.

В Одесі вперше в руку людини вживили електронний чіп.

Національна поліція звільнила трьох поліцейських, які вночі проти 30 серпня не змогли впоратися з п’яними мажорами в центрі Миколаєва.

Волинська трагедія: Україна та Польща домовилися про спільну роботу істориків.

Кабінет міністрів України затвердив угоду з Румунією про скасування плати за оформлення довгострокових віз.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.

Автор