Про так звану “чорну бухгалтерію ригів” і її викриття

Думаю, моя думка буде достатньо непопулярною, на жаль, та все ж:..

Навіть незважаючи на істерики ляшка і свободи, незважаючи на те, що “документи”, які завтра “зіллє” лещенко, дадуть змогу мочити ляшків, тягнибоків і інших козлів, робити це “аргументовано”, з “документами”, я особисто утримаюсь від таких дій.

Чому? – Тому що:

1) Немає довіри до джерела, яке розповсюджує “документи”. Я, як людина, яка хоче знати правду, не можу користуватися “матеріалами” фейкомета лещенка, який постить відверту заказуху, яка вже в сотнях випадків була спростована. Тому, навіть коли лещенко буде зливати інформацію проти тих, кого я не люблю, я не можу довіряти фейкометчику.

2) А тому що невідоме джерело походження документів, які “раптом” опинилися в лещенка (це інші документи, це не ті, що передані в НАБУ). Я не збираюсь бути лохом-солдатом в чиїйсь війні компроматів.

3) Тому, що згідно анонсу лещенка він публікує частину документів. Публікування частини документів (навіть якщо це реальні документи), означає приховування іншої частини документів, означає маніпулювання. Я не збираюсь бути об’єктом маніпуляцій лещенка чи когось, хто за цим стоїть.

4) Зважаючи, на те, що ці “документи” з’явилися в лещенка несподівано, спонтанно, з’явилася тільки частина, зважаючи на те, що якісь документи (оригінали) чорної бухгалтерії вже передані в НАБУ, то постає логічне запитання щодо справжності документів, які є в наявності в лещенка? Менше всього я хочу, щоб хтось тулив мені якусь херню, зроблену в фотошопі. А дослідити справжність цих “документів” у мене можливості не буде. Крім того, постає ще одне логічне запитання чому лещенко не віднесе ці документи в НАБУ?

5) І останнє, мабуть, найважливіше. Ми будемо нормально жити в нормальній країні тоді, коли в цій країні буде панувати закон. Закон каже про те, що якщо в тебе є докази злочину, то ти МУСИШ звернутись з доказами в правоохоронні органи. Коли людина замість того, щоб звернутись з доказами в НАБУ, робить якісь “розслідування”, то метою людини – не є покарання злочинців, метою людини є інформаційні маніпуляції.

Я проти того, щоб бути об’єктом інформаційних маніпуляцій.
Я за те, щоб в країні панував закон і ті, хто вчинили злочини несли покарання. А факт злочину і міру покарання мають встановлювати слідство і суд, а не якісь “дослідники” частини якихось раптових “документів”.

Тому, я особисто, до моменту висновків НАБУ тему “чорної бухгалтерії ригів”, для себе закриваю цю тему, незважаючи навіть на те, що ймовірно, в документах будуть фігурувати політики, яких я хейтю.

Автор