Про небажання бачити очевидні речі

Четвертий день спостерігаю як великий бурець з корупційов Лещенко горить від простого запитання: “А що ти робив в Сбербанку?”

В світлі зашкварів Леща з Григоришиним, в світлі того, що він не може звести баланс між своїми доходами/витратами, в світлі того, що його дівчина тусується в Москві, його похід в Сбербанк реально виглядає дитячою витівкою.

Тому цікавіше інше – цікаво що такого було в цьому поході, що заставляє Лещенка вже 4 дні і істерично тикати пальцями на всіх, хтопро це пише і на їх “замовників”?

То він намагається перевести стрілки на Княжицького, то на Авакова і його “подєльніків”, то на якихось неназваних замовників з Народного Фронту, то повертається в свій же тренд і “накидує” на своїх “любімчіків” Грановського і Кононенка..

В нього ж реально горить… від абсолютно дитячого запитання.

На фоні цього горіння Леща весело виглядають його захиснички, які не можуть зрозуміти, а чому ж проблема, чого всі домахалися, проблема ж пустякова?

Але це ж не ми домахалися, це ваш антікорупціанєр лажає з версіями і відмазками…

А ви, тупі організми, шарячи його істерики типу “а подивіться той мільярд вкрав”, “ахахах, атвєточка, Рошен в ВТБ” і не будучи в силах зайти на офсайт і перевірити цю інформацію, в черговий раз доводите, що ви тупі організми. І що вас не цікавить боротьба з корупцією, тим більше правда.
Вас цікавить, щоб вам вчергове розказали чергову антикорупційну байку (в яку ви вже й самі не вірите), але вона вас заспокоїть, бо в результаті розповіді цієї байки, виходить, що першопричоною вашого лузерства є ко-ко-ко-грановський, а не ви.

Але й не це головне. Головне те, що сьогоднішнє горіння Леща бачимо ми всі. Бачимо, чуємо всякі чутки про причини перебування Лещенка в Сбербанку, а є люди, які збирають факти і докази.

І чомусь мені здається, що одного прекрасного дня ми охрєнєємо від наших “антікарупціонєрів”, “патріотів” і т.д.

І тоді, бурці з корупційов, захисники лещенка, не падайте в антикорупційні обмороки і не пишіть, що “антикорупціонерів” запрограмувало ФСБ, як то було у випадку з Савченко.

Бо ніхто нікого не програмував. Всьому виною ваше небажання бачити очевидні речі, ваші спроби знайти легкі шляхи замість того, щоб вкалувати і ваші спроби знайти винних в своїх особистих проблемах, в чому вам любязно помагає лещенко тицяючи пальцями на ко-ко-ко-грановського…

Мене мало цікавлять чиїсь особисті проблеми. Але я не сприймаю і не буду сприймати будь-які спроби зруйнувати мою державу зсередини, шляхом створення когорт озлоблених люмпенів, що готові руйнувати все, аби довести свої шизофренічні марення про те, що екскременти в їхніх штанах – це робота злого Пєці.

Автор