Народ у всьому розібрався сам

Гайде Різаєва, кримська татарка, колишня активістка Майдану, чиє ім’я виполоскала в багні російська пропаганда, учасник блокади Криму та колишня полонена, доволі жорстко відповіла постом на акцію Надії Савченко під АП.

Закинула їй, і те що власне у полоні Надя по суті не була – вона сиділа в СІЗО. І що голодуюча Надя вийшла з полону набагато гладшою за більшість полонених які ніяких голодовок не об’являли.

Але особливо круто звучало таке: “Савченко просила придти всех пленных и подтвердить,что мы все оказались на свободе благодаря Медведчуку…. нет уж…. извини, Надя…. меня освобождали Oksana Bilozir, Вячеслав Гришаев, Олег Котенко и НАШЕ, какое-бы хреновое,по чьим-то понятиям не было -СБУ Украины!!!!! Ты иди,Надежда , и ,если ты такая у нас сильная и правильная, помоги этим людям,которых я выше перечислила….и хотя-бы на 10 процентов сделай то,что сделали они….”

Просила прийти всіх полонених і сказати що їх звільнив Медведчук…

Якщо це правда, то…..

В принципі, а чого дивуватися? Про тісні контакти Медведчука і бабЮлі розмови ведуться вже давно. Що Савченко вони обов’язково використають, було очевидно. Що проблем з використанням у них не виникне, теж зрозуміло, порівняно з Нарцисом і бабЮлею Савченко – первоклашка в руках досвідчених політичних шахраїв.

А це означає…

А це ні чорта не означає. Весь ударний пафос Савченко зумів зібрати аж менше сотні людей, включаючи журналістів, допитливих порохоботів, та працівників МВС та СБУ в цивільному.

Підтримці Савченко люди обрали гуляти з дітьми, робити роботу, паяти планшети для фронту, збирати машини для фронту, тощо й тощо.

Народ у всьому розібрався сам.

А Гайде Різаєва лише підтвердила те, про що й так багато людей здогадувалися.

Автор