Про вкиди “новин”

Просто “новини”, які вкидують так звані “українські” так звані “журналісти”:

– Позавчора Садовий24 вкидує ТЕРМІНОВУ інфу про те, що 2 вертольоти Росії вторглись в Україну. Насправді виявилось, що це вони літали в Криму. Крим – це, безумовно, Україна, але я про акценти, про подачу “новини”.

– Позавчора “журналіст” телеканалу Інтер, прізвище якого фігурує в погодженнях телеканалу з банановою республікою – бочкала, в своєму фейсбуці вкидує інфу про “хлопчики з рогатками проти танків, влада зливає”. З погодження ДНР, безперечно. Я в даному випадку я не сумніваюсь, оскільки вброс очевидний.

А головне 2 дні пройшло, цих подій, безперечно, не було, а якісь люди продовжують репостити і лайкати цей пост..

– Позавчора “волонтер” юра касьянов, який завдяки істерикам в інтернеті, домігся здачі 32-го блокпосту і відігравав неабияку роль в інформаційній кампанії, направленій проти мобілізації, направленій проти України під час подій в Дебальцево, починає знову вкидувати інфу про “наступлєнія”, називає якісь дати…

– Вчора “наші” ЗМІ засрали весь ефір якимось бабуїном. Сьогодні продовжуть, зміщуючи акценти на погрози Україні зі сторони бананових республік.

– Сьогодні татарин з бізнесом в р@ші і їхнім паспортом, так званий організатор “блокади” Криму вкидує інфу про якусь перестрілку на кордоні зі слів очевидців, а також про танки, війська і т.д. Хоча на фотках я бачив 2 БТРи і це були всі фотки які я бачив.

– Сьогодні громадське раптом зауважує, що протягом 2 років росія перекидає в Крим зброю і починає постити фото і відео.

Просто спостереження.

Але ці всі спостереження мають багато спільного, на мій погляд. Бо їх ціль – паніка або зміщення інформаційних акцентів з чогось.

А за військові дії не переживайте. Коли раха захоче почати війну, то касьянов, бочкала, лемур і всякі інші “громадські” будуть тихо мовчати в тряпочку, а потім напишуть слізні пости, що треба здаватися, як це вже було 2 рази під час Іловайська і Дебальцево.

Але на цей раз ми сильніші і ми переможемо!

Автор