Прийшли штурмувати…

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Ви в курсі, борці за сімейні цінності сьогодні припхалася штурмувати Управління патрульної поліції?

Привід був супер-важливий. Борці за сімейні цінності були сильно збурені тим, що під час КиївПрайду в рило і в табло відгребли вони, а не активісти ЛГБТ, як планувалося. Погодьтеся, якщо в рило здобуває борець за сімейні цінності – це неприпустимо! Це зрада за визначенням! Це вагома підстава вимагати відставки керманича Патрульної поліції – аж до штурму. Що? Закон? Який-такий закон? Майдан хіба був по-закону? Значить, ніяких законів крім бажань борцунів! Про Майдан, перепрошую, цю гидоту не я придумав, це мені міхо-фани, борцуни, антикорупціоністи та інші “Майдани-3” регулярно розповідають.

Коротше, почали борці за сімейні цінності закликати народ прийти “допомагати керівнику Патрульної поліції звільнитися” – тепер це так називається. Фото 1.

Результат. Голова патрульної поліції ні фіга не звільнився і не планує. А борці за сімейні цінності розродилися якимось сильно знежиреним звітом. Фото 2.

Що ж сталося між Фото 1 і Фото 2? Сталося Фото 3. Більше борців за сімейні цінності у Києві на знайшлося. При вигляді такого двіжу Патрульна поліція, схоже, навіть з цікавістю поспостерігала за наявним броунівським рухом.

Що тут скажеш? Все згідно ГОСТів. Пообіцяти штурм і вуличні бої – а привести три каліки. Як у більшості опозиціонерів.

Хлопчика з міхо-майданчика вивезти можна, а от міхо-майданчик з хлопчика…

Автор