Економ-тиждень. 13 – 19 червня 2018 року

Економ_тиждень! Економічні новини України і світу – все, що стосується нашої країни.

Розглядаємо події 13 – 19 червня 2018 рр.

АКТИВ. Національна комісія, яка здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), видала комунальному підприємству “Київтеплоенерго” ліцензію на провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії та з виробництва теплової енергії.

ПАСИВ. Фонд державного майна України у 2017 році виконав план надходжень до держбюджету від приватизації лише на 19,9%. В 2017 році при плані 17,1 млрд гривень надходження склали 3,4 млрд гривень.

АКТИВ. Українська гривня стала лідером в 2018 році серед валют, які найкраще зміцнилися по відношенню до долара.

ПАСИВ. Національний банк України зберіг вимогу обов’язкового продажу надходжень в іноземній валюті на користь юридичних осіб в розмірі 50% з метою забезпечення фінансової стабільності України.

АКТИВ. Україна та Китай підписали меморандум про сприяння взаємній торгівлі м’ясом птиці.

ПАСИВ. Суд наклав арешт на вилучене майно керівників порту «Южний». НАБУ підозрює керівництво порту «Южний» в розкраданні понад 152 млн гривень.

АКТИВ. Національний банк України (НБУ) скасував реєстрацію міжнародної платіжної системи TYME, платіжною організацією якої є ТОВ “ФК” ОМП-2013″. Реєстрація скасована за співпрацю з платіжною системою з РФ.

АКТИВ. Україна успішно пройшла аудиторську перевірку Міжнародної морської організації (IMO). В ході перевірки аудитори не виявили жодних порушень морського законодавства.

Слідкуємо. Рахуємо. Заробляємо. І до зустрічі за тиждень!

Автор