Охлократія руйнує державу

Костюк Олександр

“Как сообщает UA: Харків, перед началом сессии под стенами мэрии г. Харькова несколько десятков человек провели акцию “Открытый совет”. Они требовали свободного доступа горожан к сессии. После – попытались попасть в зал.
В коридоре их не пускала охрана. В результате произошло столкновение, во время которого кто-то распылил газовый баллончик. Несколько неизвестных прорвались в сессионный зал.

Также стало известно, что члены “Нацкорпуса” бросили заместителя городского главы Харькова Андрея Руденко в мусорный бак, когда он вышел к ним из здания горсовета.”

Тобто що, насправді, відбувається?

Відбуваються спроби системної дестабілізації. Відбуваються спроби підмінити демократію (так – недосконалу, так – незрілу) охлократією, владою люмпену. При всій неоднозначності харківської влади, це – вибір місцевої громади. Демократія ЗАВЖДИ недосконала, але, перебуваючи в рамках закону, має властивість до самовдосконалення. Але от доведення її до крайніх, абсурдних форм, до охлократії, до влади натовпу ЗАВЖДИ руйнує державу. Так вчить історія. І ворог це чудово знає.

Абсолютно очевидно, що всі ці Нацкорпуси, С14, ПС-и та народні жони виконують замовлення кремля. Банально за гроші. Кремлю потрібно перетворити демократію в Україні на охлократію, владу люмпену.

Аналогічно тому, як привели до влади люмпен в так званих ЛНР та ДНР. Те саме намагаються зробити й тут, тільки прикриваючись патріотичною символікою. Всі ці так звані “праві радикали” демонструють насправді вкрай лівацьку, більшовицьку ідеологію. Кремлівські тролі в соцмережах та на сайтах їх очевидно підтримують.

Думаю, правоохоронцям час дуже серйозно зацікавитись фінансуванням всіх цих тилових воєнів і їх підривною діяльністю.

 

Фото © Facebook / Pavel Velitskiy

Автор