Технологія під умовною назвою “підсади клоуна”

Валерій Прозапас

Величезна кількість фріків у важливих напрямках життя держави – це не випадковість, а технологія з умовною назвою “підсади клоуна”.

“Клоуни” здатні дискредитувати будь-що, вони призвані перетворювати на фарс небезпечні для своїх кукловодів явища та процеси, сіяти зневіру і недовіру – бо на їхньому алоґічному фоні нормальні розсудливі люди малопомітні та нецікаві для затравленого інформаційною окупацією чубатого обиватєля.

Звідси всі ці ручні крикливі “антикорупціонери”, “добровольці”, “націоналісти”, “журналісти-розслідувачі”, “громадські активісти” та інші професійні патріоти.

При цьому деякі стають депутатами, функціонерами, отримують посади і ресурс, але користі від їхньої діяльності – нуль. Крім мутної води на благо своїм покровителям.

Як від “люстрації” Зіміна, “опору” Ґрішина, “боротьби з корупцією” Купрія, “націоналізму” Коханівського, “журналістики” Станко або “партії” “Слуга народу”.

Ця “битва на клоунах” і є обличчям нашої “еліти”, яка навіть в цей час мало що може нам запропонувати крім перманентного цирку.

Здатність відторгнути це явище, підтримати та збільшити невелику кількість державників, які дивом з’явилися, – буде важливим іспитом для українців на життєздатність своєї держави.

Автор