Чергова істерика щодо призначення аудиторів НАБУ

Mason Lemberg

Буквально кілька днів тому запитував акваріумних рибок чому вони більше не вимагають скасування депутатської недоторканості, за яку топили на путінгу 17.10.17, вимагаючи скасувати недоторканість вже і негайно.

Рибки промовчали, а сьогодні істерять з іншого питання, яке їм знову нав’язали ті, хто маніпулював ними в питанні недоторканості.

Бач, їм не подобається, що Президент призначив Жебрівського аудитором НАБУ. Пояснити, чому це погано, вони не можуть, але оскільки годувальники рибок істерять з цього приводу, то вони теж скрутили губки бантіком і кричать “ууууу зрада”.

То я ще раз продублюю те, про що писав вчора в коментах:

Президент має обов’язок призначати аудитора НАБУ, і він призначить того, кого він вважає за потрібне. Він, якому дали мандат довіри мільйони людей, а не якийсь обісцяний “опозиціонер” чи уууукаючі потріоти малоросії.
Оберете Президентом Ківу – буде призначати Ківа того, кого Ківа вважає за потрібне. Оберете СВакарчука – буде СВакарчук призначати.
А поки Президентом є Порошенко, то свою кандидатуру аудитора НАБУ буде призначати Порошенко, а не якийсь “політик”, який не може вийти з його фракції, будучи в “опозиції”.
Це перше.

І друге.
За минулий рік ми вже достатньо наслухалися істерик, що аудитори НАБУ не такі. Як потім розповів нам Єгорка, виявилося, що вони робили все, аби не призначити аудиторів НАБУ взагалі, тим самим відмазати директора та працівників НАБУ від відповідальності за корупцію, неефективність та інше.

Тому цього року я підтримую будь-яких аудиторів НАБУ, яких призначить Парламент 226 голосами. Хоч Розенблата з Насіровим (це я перебільшую, звісно, хоча б тому, що вони під слідством).

Я не бачу причин, по яких суспільство має вестись на істерики тих, хто покриває корупцію в НАБУ.

А якщо корупції нема, і там все так добре, як нам розказують інсталятори парків корупції, то НАБУ пройде аудит хоч Розенблата з Насіровим.

Автор