Робоча поїздка в зону ООС Начальника Генштабу ЗСУ В. Муженко та Командувача ОС С. Наєва (фото, відео)

Головне завдання – це повний контроль над ситуацією та адекватне реагування на провокації з боку російсько-окупаційних військ – Віктор Муженко

У ході робочої поїздки, в зоні відповідальності Операція об’єднаних сил, під керівництвом начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерала армії України Віктора Муженка, була проведена нарада з керівним складом угруповань, бригад і військових частин.

Головне завдання, яке визначив Головнокомандувач ЗС України для командувань угруповань, бригад і військових частин, – це повний контроль над ситуацією в зоні відповідальності та адекватне реагування на будь-які провокації з боку російсько-окупаційних військ.

Джерело

 

Ворог має чітко усвідомлювати, що танкові підрозділи зі складу Об’єднаних сил здатні виконувати поставлені перед ними бойові завдання у взаємодії з підрозділами інших видів родів військ – Сергій Наєв

У Об’єднаних силах під керівництвом Командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Наєва Сергія Івановича продовжується робота із вдосконалення боєздатності всіх залучених військових частин. Одним із пріоритетних напрямків зазначеної роботи є підвищення майстерності та злагодженості танкових підрозділів, що входять до складу резервів, угруповань.

12 червня була здійснення перевірка готовності підрозділів танкової бригади Збройних Сил України у складі Об’єднаних сил. Особовий склад виконував дії у різних формах та способах застосування бригади. Бригада в підсумку оцінена як готова до виконання завдань за призначенням.

Сталевий кулак Об'єднаних сил!

У Об’єднаних силах під керівництвом Командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Наєва Сергія Івановича продовжується робота із вдосконалення боєздатності всіх залучених військових частин. Одним із пріоритетних напрямків зазначеної роботи є підвищення майстерності та злагодженості танкових підрозділів, що входять до складу резервів, угруповань.12 червня була здійснення перевірка готовності підрозділів танкової бригади Збройних Сил України у складі Об'єднаних сил. Особовий склад виконував дії у різних формах та способах застосування бригади. Бригада в підсумку оцінена як готова до виконання завдань за призначенням.Генерал-лейтенант Сергій Наєв наголосив: «Ворог має чітко усвідомлювати, що танкові підрозділи зі складу Об’єднаних сил здатні виконувати поставлені перед ними бойові завдання у взаємодії з підрозділами інших видів родів військ».Разом – переможемо!Слава Україні!

Gepostet von Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation am Dienstag, 12. Juni 2018

 

Генерал-лейтенант Сергій Наєв наголосив: «Ворог має чітко усвідомлювати, що танкові підрозділи зі складу Об’єднаних сил здатні виконувати поставлені перед ними бойові завдання у взаємодії з підрозділами інших видів родів військ».

Джерело

Автор