Хороші новини. 4 червня 2018 року

Алла Комарова

Вівторок, 5 червня і на Радіо Тисячі Мазеп постійна рубрика “що гарного ви пропустили вчора”. Літаки літають, сонячні електростанції будуються, полуниця росте – одним словом, зубожіння триває аж до краю.

Під Києвом вперше пройде Patrol Summer Camp – два дні діти проведуть із патрульними, які їм розкажуть все: від «Безпечного пересування містом» до «Попередження вживання наркотиків» і «Безпеки в інтернеті». Заняття з «Тором» – від повного огляду спорядження до методів затримання злочинців і вивчення навчально-тренувального зброї. «Розбір» патрульного автомобіля. Зарядка з копами і все інше.

Эта история, как и многие, начинается в фейсбуке. Примерно полтора месяца назад Олег Бондаренко, который сумасшедшими…

Gepostet von Мартин Брест am Montag, 4. Juni 2018

Обсяг капітальних інвестицій у довгострокові біологічні активи рослинництва та тваринництва збільшився в першому кварталі 2018 року на 31% у порівнянні із 2017 роком.

У січні-травні поточного року Україна отримала пальму першості з експорту м’яса птиці до ЄС. Також у списку найбільших експортерів м’яса птиці до країн ЄС – Таїланд і Бразилія.

Український ринок грибів зростає на 3-5% щорічно, починаючи з 2014-го. Причому розширюється не тільки внутрішній ринок, але й експорт. Лише за два останніх роки зовнішні поставки грибів зросли в 12 разів. Найбільше українських грибів купує Молдова і Білорусь. Переважно туди йдуть печериці.

Експорт української полуниці збільшився вдвічі з 2012 року.

З 15 червня авіакомпанія Bravo Airways відкриває нові рейси до Любліна з аеропортів «Київ», «Херсон» та «Харків».

Ми запускаємо довгоочікуваний новий рейс до Любліна з Києва, Харкова та Херсона!Вже з 15 червня ми відкриваємо нові…

Gepostet von Bravo Airways am Montag, 4. Juni 2018

В Богуславі заплановано спорудження першої сонячної ферми потужністю 35 МВт. Компанії Amobi Capital і Helios Royal Energy (США) збираються будуватимуть сонячні енергетичні парки, здатні виробляти 500 МВт сонячної енергії в Україні протягом наступних 3 років і ще 1 ГВт у наступні 10 років.

Україна та Іран зацікавлені у поглибленні двостороннього співробітництва в аграрній сфері, зокрема, у збільшенні постачань зернових, рослинної олії, кукурудзи, ячменю та сої для внутрішніх потреб Ірану. За результатами 2017 року Іран зайняв 9-те місце серед країни, до яких експортувалося найбільше української сільськогосподарської продукції.

Автор