За фактом загибелі Аркадія Бабченка відкрито кримінальне провадження (фоторобот)

Відомості про цю подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 КК України – умисне вбивство. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група Дніпровського управління столичної поліції. Складено фоторобот особи, причетної до злочину.

Сьогодні, 29 травня, на лінію 102 надійшло повідомлення від лікарів: їм подзвонила жінка і сказала, що виявила в помешканні свого чоловіка в крові. Від отриманого поранення, попередньо – у спину, потерпілий помер.

Загиблий – громадянин РФ, 1977 р.н., ведучий одного із телеканалів.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група Дніпровського управління столичної поліції. Поліцейські проводять всі необхідні дії, аби з’ясувати обставини цієї події, зокрема – опитують громадян з метою встановлення можливих свідків. За фактом загибелі журналіста відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці склали фоторобот особи, причетної до злочину, та просять громадян повідомити всю відому їм інформацію стосовно цієї особи.

 

Водночас поліція закликає представників ЗМІ із порозумінням поставитися до ситуації, зокрема – до необхідності нормальної роботи поліцейських на місці події, надавши можливість правоохоронцям провести комплекс першочергових слідчих дій.

Джерело