Хороші новини. 22 травня 2018 року

Алла Комарова

Доброго ранку всім, хто бажає дізнатися, що там гарного та позитивного відбулося у країні вчора, у вівторок 22 травня. Із вами Радіо Тисячі Мазеп та десятка надихаючих новин!

В Україні випробували Javelin.

За січень-квітень 2018 року чистий прибуток платоспроможних банків України становить 10,7 млрд грн.

Товарообіг між Україною та Естонію за останній рік зріс майже на третину.

Завод імені Малишева завершив контракт з Таїландом та приступив до відновлення виробничих потужностей для подальшого випуску на них легких бронетранспортерів, використовуючи нові виробничі лінії.

Міжнародний готельний оператор Marriott запустив бренд Aloft на українському ринку. Перший готель відкрили у Києві на вулиці Еспланадній, 17. Всі номери вже викуплені.

Одеські бійці-водолази Нацгвардії пройшли основи курсу «Water ConfidenceTraining», що базується на програмах водолазних шкіл різних країн світу, основуючись на американській системі підготовки «Морських котиків». Тепер можна й до Керченському мосту пливти. J

Компанія BASF вперше в Україні ініціює реставрацію архітектурної пам’ятки національного значення – Шарівського палацово-паркового комплексу на Харківщині. На реалізацію проекту компанію надихнули переваги та назва препарату Архітект™, який BASF вперше представив українському ринку у 2017 році.

Українські «золоті рибки» вибороли вісім медалей на етапі Світової серії з синхронного плавання у Будапешті – чотири золоті та чотири срібні.

🥇🥈🇺🇦Українські "золоті рибки" вибороли вісім медалей на етапі Світової серії з синхронного плавання у Будапешті – чотири…

Gepostet von Суспільне Око am Montag, 21. Mai 2018

Чернігів отримає нові тролейбуси за кошти Європейського інвестиційного банку.