Сергій Наєв взяв участь в урочистостях з нагоди святкування Дня Європи у Покровську (фото, відео)

День Європи в Покровську

Учасники та гості неймовірно яскравого свтякування Дня Європи в Покровську передали привітання та побажання українцям, які сьогодні знаходяться на окупованих територіях Донбасу.#ООС #День_Європи #Покровськ

Gepostet von Операція об'єднаних сил / Joint forces operation am Sonntag, 20. Mai 2018

 

Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв взяв участь в урочистих заходах з нагоди святкування Дня Європи, які відбулися на центральній площа міста Покровськ.

На святкуванні також були присутні голова облдержадміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, Надзвичайний і Повноважний посол Румунії в України Крістіан-Леон Цуркан, почесний консул Болгарії в Україні Сергій Желєв та інші поважні гості.

На початку святкування Сергій Наєв, разом з іншими учасниками заходу пройшов містом в голові святкової ходи «Фестиваль країн Євросоюзу», яка завершилась на центральній площі Покровська. Там Командувач Об’єднаних сил, разом з керівництвом міста та області, привітав делегації районів Донеччини, які представляли різні країни Європи.

– Щиросердечно вітаю вас із дуже важливим святом для всіх нас – Днем Європи. Це не просто континент на карті світу – це шлях, який виборов весь український народ. У 2014 році ми здолали злочинну владу й обрали свій шлях, яким невпинно рухаємося до нашої мети – стати повноцінним членом європейської спільноти”, – зазначив у своєму виступі Сергій Наєв.

Він також зазначив, що основною метою Операції Об’єднаних сил, яка проводиться під його керівництвом є відновлення територіальної цілісності України, верховенства права та захист мирного населення.

“Працюйте, здобувайте освіту, невпинно рухайтесь в напрямку європейських цінностей. Об’єднанні сили не шкодили та ніколи не зашкодять мирному населенню по обидві сторони лінії розмежування”, – підкреслив Командувач Об’єднаних сил.

Після вітальних виступів пролунав Гімн Євросоюзу, під час якого волонтери розгорнули великий прапор Євросоюзу.

Також поважні гості відвідали намети з презентаціями країн ЄС, культури та традицій України, виставку-ярмарок «Українських куркулів» та презентації регіональних досягнень в області дитячої робототехніки.

Джерело

Автор