Адептам «руського міра» в Україні присвячується

Костюк Олександр

Усім тим, хто ходить на паради «пабєди» з георгіївськими стрічками, носить дідів на палках, клянеться в любові до східного тирана та просто зітхає про «ах, какую страну патєрялі», про «дружбу народов», про ковбасу по 2,20, горілку за 3,62, чудову бєсплатную мєдіціну, піонерські лінєйкі та комсомольскіє собранія.

Адепти “руського міра” в Україні повинні розуміти кілька простих речей:

  1. Прихід сюди руського міра можливий лише через велику кров, в тому числі й самих адептів і їх близьких (снаряди не крепко розбирають). Через взаємну бійню, яку кремль чудово вміє і любить провокувати, організовувати і підтримувати.
  2. Навіть якщо через цю кров він таки вдереться – це не означатиме повернення благосного СРСР з “дружбою”, “рівністю”, морозивом по 20 коп. і т.п. Ви просто станете мешканцями окупованої території, чергової невизнаної світом сірої зони.
  3. Після окупації обов’язково буде терор, і постраждають від нього не тільки “бендерівці”. “Бендерівцем” може стати кожен, в кого гарна машина або бізнес. “Бендерівцем” може стати кожен, хто скаже випадкове слово або просто не сподобається “асвабадітєлям”. Російська справедливість – вона така.
  4. Росія лізе в Україну зовсім не для того, щоб поділитися доходами від енергоносіїв, підняти пенсії та зарплати. А для того, щоб використати ресурси – природні, людські, економічні. І скоріше за все, для подальшої агресії. Ви, ваші діти та онуки потрібні імперії як ресурс.
  5. Діти адептів РМ підуть на війну в Сирію, Прибалтику, Польщу – це в традиціях імперії. І відмазатись не вийде, це вам не ліберальна Україна. Деякі адепти переїдуть піднімати Сибір, Забайкалля – щоб звільнити місця для “переможців”, які полюбляють клімат України.
  6. Матеріально краще не стане – стане гірше і набагато (див. ДНР-ЛНР).
  7. Для російських “асвабадітєлєй” всі, навіть російськомовні українці і етнічні росіяни, назавжди залишаться “хохлами”, людьми другого сорту, об’єктами презирства та експлуатації.
  8. Своєю дурістю ви зменшуєте шанси на щасливе життя для своїх же дітей та онуків. Тому що не може бути успішною країна, частина населення якої вважає себе громадянином іншої, ворожої країни, а інша частина живе в неіснуючій імперії.

 

Карикатура © Олексій Кустовський

Автор