Хороші новини. 7 травня 2018 року

Алла Комарова

Канал гарних новин на Радіо Тисячі Мазеп пропонує позитивні новини понеділка, 7 травня. Зубожіння триває – бюджети ростуть, втома від нас також триває – обсяги фінансування збільшуються. Їсти нема чого, тому відкриваються нові потужності у м’ясній промисловості. А тепер про це та інше трішки докладніше.

Гривня визнана найефективнішою валютою з початку року. Причини: сприятливі ціни на сировинні товари, сезонні внутрішньорічні чинники та збільшення частки нерезидентів на ринку місцевих державних облігацій.

UAH is the best performing currency in the world year-to-date. Reasons: favourable commodity prices, seasonal intra-year…

Gepostet von Olena Bilan am Montag, 7. Mai 2018

Фонд держмайна України протягом січня – квітня 2018 року отримав від оренди державного майна майже 460 мільйонів гривень, виконавши майже половину річного плану з надходжень.

За чотири місяці надійшло майже 460 мільйонів гривень від оренди державного майна, це 46 відсотків від річного плану….

Gepostet von Віталій Трубаров am Freitag, 4. Mai 2018

Один із найбільших виробників свинини у країні – компанія з данськими інвестиціями Гудвеллі Україна – побудує м’ясопереробний завод на території Вікторівської сільської ради Івано-Франківської області. В рамках цього виробництва буде створено додатково близько 700 робочих місць з офіційною зарплатою.

Відомий український завод «Росава» проводить масштабну модернізацію виробництва.

Зокрема, на підприємстві запустили лінію виробництва 18 дюймових шин, а також на 29% збільшили експорт продукції у країни ЄС. Овва! А казали, що банкрут.

Відомий український завод "Росава" проводить масштабну модернізацію виробництва.Зокрема, на підприємстві запустили …

Gepostet von Суспільне Око am Montag, 7. Mai 2018

За чотири місяці 2018 року (січень-квітень) доходи місцевих бюджетів зросли на 23%, ніж за аналогічний період минулого року.

❗Фінансова #децентралізація!Протягом січня-квітня 2018 р. доходи місцевих бюджетів зросли до 69,2 млрд. грн. Приріст…

Gepostet von Геннадій Зубко am Montag, 7. Mai 2018

Комітет з питань збройних сил Палати представників Конгресу США представив проект закону про «Бюджет США на 2019 р. на потреби національної оборони», у якому сума коштів, яку пропонується виділити для безпекової допомоги Україні, у тому числі летальних видів озброєнь, визначена в обсязі на 100 млн доларів більше, ніж Комітет пропонував надати у поточному бюджетному році.

Комітет з питань збройних сил Палати представників Конгресу США представив проект закону про “Бюджет США на 2019 р. на…

Gepostet von Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США am Montag, 7. Mai 2018