У Запоріжжі проходять антитерористичні навчання

З 24 по 26 квітня у Запоріжжі проходять антитерористичні навчання. До них залучені підрозділи Національної поліції, Нацгвардії, ДСНС та інших регіональних суб’єктів боротьби з тероризмом. Тренування відбуваються в умовах, максимально наближених до реальних.

Заходи проводяться в рамках навчальної антитерористичної операції. Правоохоронці мають право здійснювати перевірку документів, що посвідчують особу, оглядати речі, що при них знаходяться або перевозяться ними, тощо.

В ході проведення навчань також можливе тимчасове обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів на вулицях та дорогах.

Закликаємо мешканців і гостей регіону зберігати спокій у зв’язку із зосередженням у місті спецпризначенців й військових та з розумінням поставитись до можливих обмежень і незручностей.

У випадку виявлення підозрілих предметів чи отримання інформації щодо протиправних дій невідомих осіб просимо негайно повідомляти правоохоронцям за номерами телефонів 102 або 15-68 (гаряча лінія Управління СБУ в Запорізькій області).

Джерело

Автор