Хороші новини. 24 квітня 2018 року

Алла Комарова

Всім доброго ранку) Гарні новини у вівторок, вочевидь, вирішили виправити ганебну малу кількість понеділка і як понеслися, як понеслися! Тож долучаємось до Радіо Тисячі Мазеп та рахуємо.

ДП «Житомирський бронетанковий завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», продовжує роботи над підвищенням ефективності бойового модулю «Дуплет», який призначений для модернізації бронетехніки.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі запропонувало Samsung Electronics заснувати в Україні спільне виробництво своєї продукції. Перемовини йшли на рівні міністра з економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва та керівництва компанії.

В Харківській області запустили найпотужніший в Україні асфальто-бетонний завод Marini, який виготовляє 4 000 тонн бетону на добу.

Сегодня в Харьковской области запустили самый мощный в Украине асфальто-бетонный завод. Marini. 4 000 тонн в сутки….

Gepostet von Юрий Голик am Dienstag, 24. April 2018

Німецький журнал EXPLORER залишає схвальні відгуки про продукцію української компанії, що виготовляє кемпери у Києві, та розказує деякі деталі про модель X-Line, що продається в Німеччині через офіційного дилера за 13.975 євро з урахуванням ПДВ.

Розпочато процес виходу української яловичини на турецький ринок. Представники турецької делегації зауважили, що Республіка Туреччина є однією із лідерських країн із споживання яловичини і їхня держава дуже зацікавлена в імпорті цієї продукції з України.

З наступного року Росія виходить з транспортного проекту НАТО з перевезення великогабаритних вантажів літаками Ан-124 «Руслан». Єдиним учасником програми SALIS залишається Україна. На думку військових експертів з Центру дослідження армії, конверсії і роззброєння, держпідприємство «Антонов» може і самостійно виконувати замовлення натовців – повітряного флоту вистачить.

За перші два місяці 2018 року український експорт склав $7,4 млрд і збільшився на 17,9% у порівнянні з січнем-лютим 2017 року.

Парламентська асамблея Ради Європи прийняла рішення, в якому визнала, що фактичний контроль в окремих районах Луганської та Донецької областей здійснює РФ. Кінець епохи воєнторгу у трактористів.

АТ «АвтоКрАЗ» (Кременчук Полтавської обл.), єдиний український виробник великовантажних автомобілів, в 2018 році планує збільшити випуск та реалізацію автомобілів до 1,2 тисяч штук або на 77% (у 2017 році випустило 629 і реалізувало 677 од. автотехніки).

Норвегія виділила EUR3,6 млн на реалізацію проектів Ради Європи для України.

По вартості життя Україна є найсприятливішою країною в Європі і третьою у світі.

Згідно з наказом міністра, в травні 2018 року грошове забезпечення командира бригади буде підвищено з 17 тисяч грн до 28 тисяч, командира ескадрильї – з 13 тисяч до 21, льотчиків – з 12 тисяч до 17.

Виконуючи доручення Президента України Петра Порошенка, щойно підписав наказ про підвищення грошового забезпечення…

Gepostet von Степан Полторак am Dienstag, 24. April 2018

В місті Токмак Запорізької області ввели в експлуатацію першу чергу найбільшої в Україні сонячної електростанції «Токмак Solar Energy».

Відновлення роботи «Карпатнафтохім» збільшило прибуток станції Рожнятів у 72 рази.

Український «Tinder для геймерів» отримав $125000 від кріптоінвестора. Київський стартап GameTree привернув інвестиції від співзасновника маркетингового агентства Шаді Патерсона. Розмір приватної інвестиції становив еквівалент $125000 у кріптовалюті «ефір».

Українське місто Івано-Франківськ отримало Приз Європи як місто, яке найактивніше просуває європейські ідеї. За Приз Європи цього року боролися шість міст.