Хороші новини. 19 квітня 2018 року

Алла Комарова

Доброго ранку, православні в очікуванні автокефалії, а також всі інші послідовники усіх вірувань та невірувань 🙂 Із вами вранішні гарні новини на Радіо Тисячі Мазеп, і сьогодні ми читаємо про все гарне, що сталося вчора, у четвер, 19 квітня.

Авіакомпанія LOT відкриє новий рейс з України в Польщу! З 2 серпня польська компанія полетить з Києва у Бидгощ.

З 1 травня китайська провінція Хайнань скасовує візи для українських туристів, і українці матимуть змогу відпочивати на тропічному китайському острові вільно.

В ДП «Укрспирт» запрацює завод, що простоював кілька років. Відновлення виробництва реалізовано в рамках стратегічного плану розвитку ДП «Укрспирт» на Львівщині, відповідно до меморандуму підписаному між Львівською ОДА та ДП «Укрспирт»

Київська міська державна адміністрація підписала Декларацію про співпрацю з «ProZorro.Продажі». Документ закладає основу для проведення пілотного проекту щодо розміщення об`єктів реклами в м. Києві на відкритих електронних аукціонах.

Україна отримає 9 млн євро від Уряду Німеччини на створення соціального житла для внутрішньо переміщених осіб та розвиток інфраструктури (школи, дитсадки) у містах, які приймають ВПО.

Французька компанія Alstom прибула в Україну і шукає майданчик для відкриття спільних або нових виробничих потужностей для вкладення інвестицій, повідомив перший віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів.

Активісти партії «Національний корпус» мають намір висадити 2 тис. 100 дубів на острові Хортиця в Запоріжжі з нагоди 100-річчя визвольної боротьби України та Литви та в пам’ять про українських вояків, які загинули в боротьбі за державність і свободу України.

В Іларіонівській ОТГ Дніпропетровської області шитимуть берці й тактичні чоботи для чеської та латвійської армій, які входять до складу Північноатлантичного альянсу НАТО. За попередніми даними, на виробництві працюватимуть півсотні місцевих мешканців. Троє з них вже пройшли навчання в Чехії – тепер передаватимуть знання колегам.

Українська компанія «Татра-Юг» надала для випробувань у Дніпро новий трамвай власного виробництва – К1М6. Восени минулого року трамвай Татра-Юг К1М6 успішно пройшов випробування і сертифікацію на трамвайних коліях Кам’янського.

Уважаемые друзья, Как мы ранее сообщали, трамвай Татра-Юг К1М6 успешно прошёл испытания и сертификацию осенью прошлого…

Gepostet von ООО «Татра-Юг» am Mittwoch, 18. April 2018

ПАТ «Укрзалізниця» спільно з Мінінфраструктури та європейськими фондами проводить переговори щодо залучення інвестицій у створення великого логістичного термінала в Ковелі Волинської області.

Чеський залізничний оператор RegioJet, що також здійснює автобусні перевезення, з 15 квітня приступив до виконання рейсів в Прагу з Ужгорода та Мукачева. Перевезення здійснюватимуться за комбінованою схемою – автобусом з пересадкою на поїзд. Автобус довезе пасажирів з України до Кошице, а вже зі словацького міста поїздом RegioJet можна буде доїхати до столиці Чехії.

У зоні проведення АТО розпочала роботу система протидії антиукраїнському мовленню та російській інфоагресії. Система блокує аналогові, цифрові, телевізійні сигнали, які надходять з непідконтрольних територій Донецької і Луганської областей, зокрема, блокується понад 40 каналів російського і сепаратистського телебачення.