Онищенко плівкує!

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

З новою сенсацією вас – в ефірі самого “проукраїнського” каналу NewsOne прозвучали нові сенсаційні записи від біглого нардепа Онищенка (Кадирова). “Плівки Онищенка” зразу ж викликали нову серію екстазів у прибічників Юль-Володимирівни та противників Петра Порошенка і… показали нечуваний рівень убогості і перших, і других.

Що я почув з тих записів? Почув я те, що Онищенко передавав умовному “Петру Порошенко” ідеї екс-міністра Злочевського інвестувати в певний газовий бізнес і скасувати певні борги в обмін на вирішення певних проблем.

Беззаперечно, проблеми у Злочевського тоді були. Беззаперечно, до Петра Порошенка тоді приходили гінці з ду-у-у-уже вигідними пропозиціями. Безперечно, ті пропозиції Петро Порошенко навіть вислухував. І що?

На записах немає відповіді умовного “Петра Порошенка”. Все, що там є, – це невизначене “подивимося”. Куди подивився реальний Петро Порошенко, наразі відомо – Злочевський постійно проживає за кордоном, а Онищенко бігає від НАБУ і ГПУ. Достатньо?

Я можу навіть підказати любителям ширити плівки ще один напрямок розвитку “плівкографії” – поширити записи розмов між умовним “Петром Порошенком” і бізнесменами, пов’язаними з Кремлем, де умовному Петру Порошенку обіцяють золоті гори за відмову від Криму і Донбасу. А чого? Гадаєте, не приходили? Знаючи довічну традицію Кремля скуповувати все, що тільки можна, і знаючи презирливе ставлення кадрових чекістів до “бариг”-бізнесменів, я переконаний – гінці прибігають і зараз. І багатьох з них просто не можна викинути за двері ударом в щелепу – доведено офіцерами ССО, які не виштовхали отак Надю Савченко (з відомими наслідками).

Можна таке опублікувати? Та запросто. Рівень достовірності такого запису буде не кращий від щойно опублікованого Онищенком, закон про реінтеграцію Донбасу підписаний – сокирою не вирубаєш. Не говорячи вже про якість записів…

Прислухайтеся до “записів”. На звуку сильне “відлуння”, і це вже скажено спотворює якість. Говорить на записі переважно Онищенко. Умовний “Петро Порошенко” відповідає короткими рубаними фразами зі зневажливою інтонацією, російською мовою. Голос співрозмовника нардепа Онищенка зіпсований настільки, наскільки це взагалі можливо.

Яка вірогідність того, що на записі говорить не реальний Петро Порошенко, а актор з просто схожим голосом? Більш ніж висока.

Про це заявляє і АП. Там “плівки Онищенко” назвали просто фейком – не більше.

Але нардеп Онищенко і його політичні партнери можуть не перейматися – противники Петра Порошенка всіх цих деталей просто не помітять. Там уже не думають – там вірують. А віра і логіка – речі несумісні.

Тому пропоную не зупинятися на досягнутому і викладати записи ще. Записи розмов умовного “Петра Порошенка” з Путіним. Записи розмов умовного “Петра Порошенка” з Захарченко. Записи розмов умовного “Петра Порошенка” з покійними Моторолою і Гіві. Записи розмов умовного “Петра Порошенка” зі зв’язаною Юлією Тимошенко, де їй пропонуватимуть мільярд доларів за зняття з виборів. Із задоволенням посміюся.

Афтар, пиши істчо!

Автор